Συνέχεια στην  κόντρα του με τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων δίνει ο πρώην βουλευτής του κόμματος, Γιάννης Καλλιάνος, επισημαίνοντας στον Βασίλη Λεβέντη να μην παραποιεί την αλήθεια.

"Επειδή δεν επιθυμώ σε καμία περίπτωση να μπω στη διαδικασία να απαντώ σε ανακοινώσεις της Ένωσης Κεντρώων ή να σχολιάζω τα λεγόμενα του Προέδρου της κ. Βασίλη Λεβέντη σε ότι αφορά στην αποχώρησή μου και επειδή τυγχάνει να διαφωνώ πλήρως με την πολιτική που χαράζει αλλά συνεχίζω να τον σέβομαι και να τον εκτιμώ ως άνθρωπο, θα τον παρακαλέσω πολύ να μην παραποιεί επανειλημμένως και σκοπίμως την αλήθεια. Θα ήταν πιο δίκαιο να μην συνεχίσει να εξετάζει λανθασμένα τους λόγους της αποχώρησης μου" γράφει σε νέα του ανάρτηση ο κ. Καλλιάνος στο Facebook και συνεχίζει:

"Είναι άλλο το : «Αν διαφωνείς με τις θέσεις του κόμματος τότε μπορείς να φύγεις από το κόμμα» όπως ο κ. Πρόεδρος αναφέρει στα ΜΜΕ και άλλο το : «Αν ξαναγράψεις τέτοιες ανακοινώσεις και ξαναεπιτεθείς στον κ. Αλεξιάδη και στον Σύριζα θα σε διώξω από το κόμμα»

Αυτός είναι και ο τελευταίος μου σχολιασμός για το συγκεκριμένο θέμα και θεωρώ πως οφείλει ο κ. Πρόεδρος να σεβαστεί τους λόγους της αποχώρησης μου και όχι να προσπαθεί να βγάλει προς τα έξω κάτι διαφορετικό από την απλή και ωμή πραγματικότητα.

Οι πολίτες εκεί έξω γνωρίζουν από πρώτο χέρι αν περνάνε δύσκολα, γνωρίζουν πόσες επιχειρήσεις έχουν κλείσει και πόσες συντάξεις έχουν κοπεί, γνωρίζουν τι ΕΝΦΙΑ πληρώνουν και πόσοι πετάχτηκαν έξω από τις 100 δόσεις λόγω του ότι καθυστέρησαν μια ημέρα, γνωρίζουν τα νοικοκυριά τα ίδια αν στέκονται όρθια με το ζόρι.

Σας θυμίζω ότι η ανακοίνωση ήταν : «Όσο και να προσπαθεί ο κ. Αλεξιάδης να "συγκινήσει" τους Έλληνες πολίτες με τον ΕΝΦΙΑ και τις 100 δόσεις, η χώρα έχει καταρρεύσει οικονομικά και η κοινωνία με το ζόρι στέκεται όρθια. Οι οικονομικές - φορολογικές προτάσεις της κυβέρνησης είναι κακές. Χρειάζεται επειγόντως άλλος σχεδιασμός που θα αποβλέπει στο κόψιμο των παθογενειών, στις περικοπές των μη αναγκαίων δαπανών και στην γενικευμένη ελάφρυνση των νοικοκυριών»

Αν λοιπόν η ανακοίνωση που εξέδωσα για τον κ. Αλεξιάδη ήταν τόσο φρικτή και τον πρόσβαλα πολιτκά, θα το κρίνουν οι Έλληνες πολίτες. Αν έπρεπε να συνεχίσω να χαϊδεύω τα αυτιά του κ. Τσίπρα πάλι οι ίδιοι θα το κρίνουν.

Επίσης η επιστολή αποχώρησης μου εστάλη με email από το σπίτι μου 3 ώρες μετά την τελευταία μας συνομιλία στο γραφείο του Προέδρου της Ένωσης Κεντρώων . Ακούστηκε ότι την είχα έτοιμη στην τσέπη μου, μου την είχαν γράψει άλλοι από άλλο κόμμα, και την παρέδωσα βγαίνοντας έξω από το γραφείο του στους κοινοβουλευτικούς ρεπόρτερ της Βουλής. Η φαντασία κάποιων οργίασε για άλλη μια φορά δυστυχώς.

Τελειώνοντας -για να μην σας κουράσω περαιτέρω με αυτό το ζήτημα που αποτελεί παρελθόν- θα σας πω πως ΕΜΕΙΣ οι νέοι που έχουμε όραμα για ένα καλύτερο αύριο αλλά και οι πολίτες μεγαλύτερης ηλικίας που θέλουν να δουν τα παιδιά τους και τα εγγόνια τους να προοδεύουν και να ζουν κάτω από φυσιολογικές συνθήκες οφείλουμε να αγωνιστούμε για να αλλάξουμε το τοπίο γιατί κανείς κ. Αλεξιάδης ή κ. Τσίπρας δεν προσπάθησαν να κατανοήσουν τι συμβαίνει έξω από το ομολογουμένως όμορφο κτίριο της Βουλής των Ελλήνων..."