Για την επόμενη ημέρα μετά τη δημοπρασία των τηλεοπτικών αδειών μίλησε στο ''Ακραίως'' με τον Τάκη Χατζή και τον Γιώργο Παπαχρήστο στον ΣΚΑΪ ο διευθυντής της ΚΕ Κώστας Ζαχαράδης.

Σύμφωνα με τον κ. Ζαχαριάδη:

Είναι μια σημαντική μέρα. Μια σημαντική προεκλογική δέσμευση υλοποιείται με το παραπάνω. 

Σημαντικό ότι θα έρθει ένα ποσό διόλου ευκαταφρόνητο στα δημόσια ταμεία.

Την ίδια στιγμή, ο διευθυντής της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι ''H απασχόληση θα είναι η ίδια με σήμερα και μπορεί να αυξηθεί. Το πρώτο βήμα ήταν να ανοίξουμε με νόμιμο τρόπο τα κανάλια.

Ο κ. Ζαχαριάδης υπογράμμισε σε σχέση με τους εργαζόμενους που μπορεί να χάσουν τη δουλειά τους ότι ''Είναι και ζήτημα του επιχειρηματία. Τα κανάλια δεν είναι αγαθοεργίες. Οι άνθρωποι εμπλέκονται με ένα αγαθό που είναι η ενημέρωση. Το τι κάνει κάθε επιχειρηματίας στην επιχείρισή του είναι δικό του θέμα''. 

Δήλωσε, ωστόσο,  την ευαισθησία της κυβέρνησης για ανθρώπους που θα χάσουν τη δουλειά τους, υπογραμμίζοντας ότι ο ''άνεργος είναι άνεργος. Εχουμε γιαυτούς τους ανθρώπους ευαισθησία. Ωστόσο, πιστεύω ότι οι απασχολούμενοι στον χώρο των Media Θα είναι πιο προστατευμένοι απ΄ό,τι ήταν χθες. 

Αναφορικά με το Mega, ο κ. Ζαχαριάδης δήλωσε ότι ''πρόκειται για διαφορετική περίπτωση γιατί χρεωκόπησε και φαλίρισε. Είναι διαφορετικό από τα άλλα κανάλια''. 

Καταλήγοντας, σε σχέση με τους ιδιοκτήτες καναλιών που δεν έλαβαν άδεια και έχουν δάνεια τόνισε:

Οι επιχειρηματικοί όμιλοι που έχουν αυτά τα δάνεια θα καλύπτουν τον δανεισμό τους μέσα από θεματική και περιφερειακή άδεια. 
Δεν θα λύσει η κυβέρνηση τις διαφορές του με την τράπεζα.