Νέα επίθεση κατά των συναρμοδίων υπουργών τονίζοντας «πως δεν ξέρουν τί τους γίνεται» και «δεν μπορούν να συντονιστούν ούτε στο ψέμα» εξαπολύει η Νέα Δημοκρατία με αφορμή τις εξελίξεις στο τηλεοπτικό πεδίο και κάνει λόγο για Βαβέλ.

Σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, 52 βουλευτές της οποίας απηύθυναν νέα ερώτηση σήμερα για τις τηλεοπτικές άδειες, αναφέρεται ότι «ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς (μιλώντας στο ″Κόκκινο″) υποστηρίζει ότι η κυβέρνηση φρόντισε να προστατεύσει τις θέσεις εργασίας».

Επίσης σημειώνεται ότι «ο υπουργός Υποδομών - Μεταφορών - Δικτύων Χρήστος Σπίρτζης (μιλώντας στον ″Real″) ισχυρίζεται ότι, όχι μόνο δεν θα χαθούν θέσεις εργασίας, αλλά θα δημιουργηθούν ακόμη περισσότερες».

Τέλος, «ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος (μιλώντας, επίσης, στον ″Real″), σε πλήρη αντίθεση με τους συντρόφους του, ομολογεί ότι θα υπάρξει κύμα ανεργίας και ισχυρίζεται ότι ο ΟΑΕΔ καταρτίζει προγράμματα για τους ανέργους από το ″μαύρο″ στα κανάλια» τονίζει η ΝΔ κάνοντας λόγο για «βαβέλ και απολύσεις».