Καμία περικοπή σε στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων διαβεβαίωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος στο πλαίσιο εγκαινίων 17 οικιών στέγασης προσωπικού.

Ο κ. Καμμένος τόνισε ότι θα εφαρμοστεί η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας.«Δεν θα επιτρέψουμε καμία πλέον περικοπή στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας και θα πράξουμε όλα τα δέοντα για να αποκατασταθεί η συνταγματική τάξη και να εφαρμοστεί η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας σε σχέση με το μισθολογικό των Ενόπλων Δυνάμεων», δήλωσε ο κ. Καμμένος στον χαιρετισμό του.

Ο υπουργός αναφέρθηκε στη συμβολή των Ενόπλων Δυνάμεων και δήλωσε ότι αντιλαμβάνεται πλήρως τις θυσίες των στελεχών τους και των οικογενειών τους, μέρος των οποίων είναι διασπασμένες, λόγω των ιδιαιτεροτήτων που αναγκαστικά υπάρχουν και των συχνών μεταθέσεων.

«Το μεγαλύτερο μέρος των εσόδων από την εκμετάλλευση της περιουσίας των Ενόπλων Δυνάμεων, που έχει ξεκινήσει ήδη με την ψήφιση του τελευταίου νομοσχεδίου, θα πάει στο προσωπικό», διαβεβαίωσε ακόμη ο κ. Καμμένος.