«Ο Μητσοτάκης στη ΔΕΘ θα πει με αριθμούς και παραδείγματα πώς η ΝΔ θα επιτύχει τη μείωση φόρων, για να "γυρίσει" η οικονομία, χωρίς απολύσεις στο Δημόσιο, όπως τον κατηγορούν», δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Ακραίως» με τον Τάκη Χατζή και τον Γιώργο Παπαχρήστο, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ είπε πως «το πρόγραμμα της περιοδείας του Μητσοτάκη στη ΔΕΘ θα ανακοινωθεί από τον ίδιο» και πρόσθεσε:

Παράλληλα, με το ταξίδι στη Θεσσαλονίκη το σύνολο της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ θα περάσει από όλους τους γειτονικούς νομούς, για να πιάσει τον παλμό της κοινωνίας και να τον μεταφέρει στον πρόεδρο.

Σύμφωνα με τον κ. Γεωργιάδη, «η κυβέρνηση έκανε τα αντίθετα από αυτά που υποσχέθηκε στη ΔΕΘ», ενώ σχολιάζοντας τη δημοσκόπηση του ΠΑΜΑΚ για τον ΣΚΑΪ, ανέφερε:

Η περίοδος που έγινε η δημοσκόπηση του ΠΑΜΑΚ για τον ΣΚΑΪ είναι η καλύτερη περίοδος δημοσκοπικά για κάθε κυβέρνηση. Έγινε την ημέρα που ανακοινώθηκαν τα 246 εκατ. ευρώ, άρα η δημοσκόπηση διεξήχθη στις πλέον ευνοϊκές συνθήκες για την κυβέρνηση. Κατά την εκτίμησή μου, σε τρεις μήνες τα ποσοστά που είδε ο ΣΥΡΙΖΑ χθες δεν θα τα βλέπει ούτε με τα κυάλια. Η ΝΔ θα διατηρήσει και θα διευρύνει τα ποσοστά της, θα σας καταπλήξει το ποσοστό που θα πάρει στις εκλογές.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ υλοποιεί το λάθος μνημόνιο, που επιτείνει την ύφεση και μας πηγαίνει βαθύτερα στη μιζέρια», τόνισε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ και σημείωσε ότι «η οικονομική πολιτική των Σαμαρά-Βενιζέλου ήταν επιτυχής και είχε αρχίσει να αποδίδει καρπούς, τώρα γυρίσαμε πίσω».

Όσον αφορά τους εργαζομένους στα κανάλια που δεν έλαβαν άδεια, ο κ. Γεωργιάδης είπε:

Υπάρχουν άνθρωποι με πραγματικές αγωνίες και ανάγκες, που μένουν άνεργοι εξαιτίας του ΣΥΡΙΖΑ. Τα κανάλια δεν είναι παράνομα, απλά δεν είχε ολοκληρωθεί η οριστική τους αδειοδότηση.

Τέλος, ξεκαθάρισε πως «η ΝΔ είναι μπετόν αρμέ και κανείς δεν αμφισβητεί τον Μητσοτάκη».