Στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών αναφέρθηκε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης σε πρόσφατη συνέντευξη του.

«Θα δώσουμε όλες τις άδειες που επιτρέπει το φάσμα. Τι πιο απλό από αυτό; Δεν θα χάσει κανένας τη δουλειά του αντιθέτως θα βρουν πολλοί επιπλέον άνθρωποι δουλειά και δεν θα χάσει χρήματα το Ελληνικό Δημόσιο» υποστήριξε ο κ. Γεωργιάδης.

Εν συνεχεία πρόσθεσε ότι : «τα κανάλια δεν ήταν παράνομα, όπως είπε ο Τσίπρας, ούτε ο Βαρδινογιάννης ήταν αεριτζής και μπαταχτσής, ούτε ο Κοντομηνάς ήταν αεριτζής και μπαταχτσής... Τα δυο κανάλια που κλείνουν, έχουν μηδενικά χρέη στο δημόσιο και μηδενικά χρέη στους εργαζομένους τους».

Ο κ. Γεωργιάδης παραδέχθηκε πάντως ότι «θα έπρεπε να έχουμε λήξει το θέμα με τις τηλεοπτικές άδειες». Συμπλήρωσε ωστόσο ότι τα κανάλια εξέπεμπαν με προσωρινές άδειες και διερωτήθηκε: «Ο κ. Τσίπρας, όταν πήγαινε και έδινε συνεντεύξεις στον κ. Χατζηνικολάου στο Star, έδινε συνέντευξη σε παράνομο κανάλι;».

Τόνισε ότι ο νόμος δεν ισχύει εφόσον κριθεί αντισυνταγματικός από το Συμβούλιο της Επικρατείας. «Εφόσον ο νόμος κριθεί συνταγματικός από το Συμβούλιο της Επικρατείας σε αυτή την περίπτωση, θα δούμε πως θα χειριστούμε το θέμα χωρίς να αδικήσουμε και αυτούς που έχουν βάλει τα λεφτά τους», είπε.

Ο αντιπρόεδρος έκανε αναφορά και στις καταγγελίες του Πάνου Καμμένου για  για τον Χρ. Καλογρίτσα δηλώνοντας: «θα έπρεπε ο οικονομικός Εισαγγελέας να έχει παρέμβει στις καταγγελίες του κ. Καμμένου. Γιατί δεν μπορεί υπουργός Εθνικής Αμύνης και συγκυβερνήτης να λέει ότι ο κ. Καλογρίτσας, διακινούσε μαύρα χρήματα στους δημοσιογράφους, ή δεν το έχετε διαβάσει; Θα πρέπει να τον καλέσει ο Οικονομικός Εισαγγελέας τον κ. Καμμένο».