Την πεποίθηση ότι ο Αλέξης Τσίπρας ''έταζε'' ότι τα πράγματα θα γίνουν καλύτερα και έγιναν χειρότερα διατύπωσε σήμερα στο ''Ακραίως'' στον ΣΚΑΙ, στους Τάκη Χατζή και Γιώργο Παπαχρήστο ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Σκρέκας, προσθέτοντας ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα κάνει συγκεκριμένες προτάσεις στη ΔΕΘ.

Σύμφωνα με τον κ. Σκρέκα:

Ο κόσμος πια έχει αφήσει πίσω του τις ιδεολογικές ταμπέλες. Θέλει λύσεις. Πως θα έχει δουλειά, πως θα σπουδάσει τα παιδιά του. Υπήρχε κάποιος ηγέτης που θα του έταζε ότι τα πράγματα θα πηγαιναν καλύτερα, αλλά τελικά δεν έγιναν. Είπε ότι θα τα κάνει όλα καλά και έγιναν όλα χειρότερα. Ο ηγέτης δεν γεννιέται, πρέπει να το αποδεικνύει καθημερινά. Πρέπει να δίνει πρακτικές λύσεις.

Την ίδια στιγμή, ο βουλευτής της ΝΔ τόνισε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα παρουσιάσει συγκεκριμένα πράγματα στη ΔΕΘ που θα αφορούν την αποκλιμάκωση των φόρων, αλλά και έναν αποτελεσματικό δημόσιο τομέα.  

Ο κ. Σκρέκας εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση, τονίζοντας ότι '' δεν έχει περάσει άλλη σαν και αυτή''.

Τόνισε, ωστόσο, ότι ''ο λαός πολλές φορές μέσα από τις δυσκολίες που έχει, μπορεί να παρασυρθεί, αλλά έχει ωριμάσει πια''. 

Τέλος, υπογράμμισε ότι βάσει των δημοσκοπήσεων ο ΣΥΡΙΖΑ καταρρέει, η NΔ είναι μπροστά και ο κ. Μητσοτάκης ανεβαίνει στη δημοφιλία.