Ολοκληρώθηκαν οι διαδοχικές συναντήσεις που είχε σήμερα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, στο πλαίσιο επαφών με παραγωγικούς φορείς, ενόψει των εγκαινίων της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης που αρχίζει το προσεχές Σαββατοκύριακο.

Κατά τις επαφές του κ. Τσίπρα συζητήθηκαν τα προβλήματα που απασχολούν κόσμο της επιχειρηματικότητας, η οικονομική ανάπτυξη, η προσέλκυση επενδύσεων, η βελτίωση του επιχειρηματικού περιβάλλοντος και του επενδυτικού κλίματος, καθώς και η ενίσχυση της απασχόλησης με διασφάλιση των εργασιακών δικαιωμάτων.

Επιπλέον, η συζήτηση με το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών επικεντρώθηκε στα ζητήματα που απασχολούν τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, οι οποίες αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της ελληνικής οικονομίας, και στους τρόπους με τους οποίος αυτά μπορούν να επιλυθούν.

Τόσο από την πλευρά του πρωθυπουργού όσο και από τους εκπροσώπους των παραγωγικών φορέων εκφράστηκε η βούληση ο διάλογος να είναι διαρκής προκειμένου να αντιμετωπίζονται με τον καλύτερο τρόπο τα προβλήματα που απασχολούν τη μικρομεσαία αλλά και μεγάλη επιχειρηματικότητα στη χώρα μας.