Την συνεισφορά των μελών της Επιτροπής Διενέργειας του Διαγωνισμού και Ενστάσεων για τις τηλεοπτικές άδειες, που έγιναν δεκτοί σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, εξήρε ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς.

Σε ανάρτησή του στο Facebook ο Ν. Παππάς κάνει λόγο για ένα «διαγωνισμό που αποτελεί πλέον πρότυπο» και σημειώνει ότι «η Ελλάδα, μετά το διαγωνισμό για την αδειοδότηση των τηλεοπτικών σταθμών, έγινε πλουσιότερη» και αυτό όπως διευκρίνισε όχι μόνο για το τίμημα των 246 εκατομμυρίων ευρώ «που θα εισπράξει το ελληνικό Δημόσιο, σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη εποχή» αλλά για «την τεχνογνωσία η οποία συσσωρεύτηκε».

Και βεβαίως και πάνω απ’ όλα, μιλώ για το ανθρώπινο δυναμικό που έφερε σε πέρας αυτή τη δοκιμασία. Μιλώ για τους εργαζόμενους. Εργαζόμενους στο δημόσιο που τόσο έχουν λοιδορηθεί κατά καιρούς.

Για αυτούς τους ανθρώπους που, με αυταπάρνηση και αίσθηση καθήκοντος, χωρίς καμία επιπλέον οικονομική απολαβή, κινητοποιήθηκαν και εμπνεύστηκαν ώστε να οργανώσουν μια απόλυτα άρτια διαδικασία» σημειώνει ο υπουργός και συνεχίζει:

Όλα έγιναν χάρη σε αυτούς τους ανθρώπους, οι οποίοι δεν υπολόγισαν σωματική κόπωση, δεν έδωσαν καμία σημασία στις σειρήνες, σε πιέσεις, ακόμη και στα χτυπήματα κάτω από τη ζώνη.

Επιστήμονες λαμπροί, με πτυχία που αν τα συγκεντρώσεις όλα μαζί θα χρειαστείς φορτηγό για να τα κουβαλήσεις, οι οποίοι σήκωσαν ψηλά τη φανέλα της πατρίδας μας.

Αυτούς τους ανθρώπους δεν τους κινητοποίησε μια οικονομική απολαβή.

Τους ενέπνευσε η ίδια η αίσθηση του καθήκοντος να προασπιστούν το δημόσιο συμφέρον.

Τους ευχαριστώ έναν-έναν, προσωπικά.