Επίθεση στο Ποτάμι με αφορμή την ανοιχτή επιστολή σχετικά με το πλαίσιο συνεργασίας με την Δημοκρατική συμπαράταξη εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος μιλώντας για '' παλινωδίες και πισωγυρίσματα''.

Μιλώντας στην ΕΡΤ ο κ. Θεοχαρόπουλος υπογράμμισε πως για πρώτη φορά υπάρχει ένα κοινό προγραμματικό πλαίσιο όλων, το οποίο συμφωνήθηκε έπειτα από τρίμηνη δουλειά. Εκεί δεν τέθηκε θέμα μετεκλογικών συνεργασιών, συμπλήρωσε και σημείωσε πως δεν μπορεί να καθορίζεται πως συνεργασία μπορεί να γίνει μόνο με τη ΝΔ.

 Ακόμη και τώρα, είπε ο κ. Θεοχαρόπουλος, μπορούμε να προχωρήσουμε όλοι μαζί, με ενότητα, με στόχο μια ισχυρή προοδευτική παράταξη.

Την ίδια στιγμή, ανέφερε πως χρειάζεται ένας ισχυρός εκπρόσωπος της σοσιαλδημοκρατίας στη χώρα και δήλωσε βέβαιος ότι, στο τέλος, το πολιτικό κενό θα καλυφθεί και θα υπάρξει ισχυρός εκπρόσωπος της ομάδας σοσιαλιστών και δημοκρατών.

 Για τις τηλεοπτικές άδειες εξέφρασε την έντονη διαφωνία του για τον περιορισμό τους σε 4 με κεντρική και αυθαίρετη, όπως την χαρακτήρισε, απόφαση. Αν το καθόριζε η αγορά θα ήταν διαφορετικό είπε συμπληρώνοντας πως δεν καθορίζεται κεντρικά πόσες εφημερίδες κυκλοφορούν στη χώρα. Τόνισε ότι πρέπει να καθοριστούν αντικειμενικά, ποιοτικά κριτήρια για τη λειτουργία των σταθμών από την ανεξάρτητη Αρχή, καθώς σήμερα δεν υπάρχουν.