current views are: 7

11 Σεπτεμβρίου 2016
Δημοσίευση15:51

ΝΔ: Ο Τσίπρας συνεχίζει τα ψέματα – Κουρασμένος πρωθυπουργός των απολύσεων

Σκληρή ανακοίνωση σχετικά με τη συνέντευξη Τύπου του Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ, εξέδωσε η ΝΔ. «”Και συνεχίζουμε τα ψέματα”. Αυτός είναι ο τίτλος της σημερινής συνέντευξης του πρωθυπουργού.

Δημοσίευση 15:51’

Σκληρή ανακοίνωση σχετικά με τη συνέντευξη Τύπου του Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ, εξέδωσε η ΝΔ. «”Και συνεχίζουμε τα ψέματα”. Αυτός είναι ο τίτλος της σημερινής συνέντευξης του πρωθυπουργού.

Σκληρή ανακοίνωση σχετικά με τη συνέντευξη Τύπου του Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ, εξέδωσε η ΝΔ. «Και συνεχίζουμε τα ψέματα”. Αυτός είναι ο τίτλος της σημερινής συνέντευξης του πρωθυπουργού.  Του πρωθυπουργού που συνεχίζει να πιστεύει ότι μπορεί να κοροϊδεύει τους Έλληνες. Του πρωθυπουργού του “μαύρου” στα κανάλια με τους απολυμένους εργαζόμενους και το χτύπημα στη Δημοκρατία και στην πολυφωνία».

Μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση της η ΝΔ χαρακτηρίζει, τον Αλέξης Τσίπρα «κουρασμένο πρωθυπουργός των απολύσεων και της διαπλοκής, που έχει πάρει διαζύγιο από την πραγματικότητα, αλλά παραμένει σφηνωμένος στην καρέκλα του» 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΝΔ:

«“Και συνεχίζουμε τα ψέματα”. Αυτός είναι ο τίτλος της σημερινής συνέντευξης του πρωθυπουργού. Του πρωθυπουργού που συνεχίζει να πιστεύει ότι μπορεί να κοροϊδεύει τους Έλληνες.

Του πρωθυπουργού του “μαύρου” στα κανάλια με τους απολυμένους εργαζόμενους και το χτύπημα στη Δημοκρατία και στην πολυφωνία.

Του μαύρου στη διαφάνεια αφού αρνείται να φέρει τα πόθεν έσχες των καναλαρχών στη Βουλή.

Του μαύρου στη ζωή των συνταξιούχων που κάποιος πρέπει να ενημερώσει τον κ. Τσίπρα ότι τσεκούρωσε τις συντάξεις τους.

Του μαύρου σε όλους τους Έλληνες που υπερφορολογεί, διαλύοντας κάθε σταθερό σημείο στη ζωή τους.

Ένας κουρασμένος πρωθυπουργός των απολύσεων και της διαπλοκής, που έχει πάρει διαζύγιο από την πραγματικότητα, αλλά παραμένει σφηνωμένος στην καρέκλα του. Ένας μεταλλαγμένος πολιτικός, αμετανόητος στην κατηφόρα του.

Μοιάζει τουλάχιστον αστείο ο πρωθυπουργός του τρίτου – αχρείαστου – Μνημονίου, των capital controls και της ύφεσης να ισχυρίζεται ξαφνικά ότι μπορεί να φέρει επενδύσεις και ανάπτυξη.

Αλλά ό,τι και να πούμε εμείς, οι πολίτες τώρα ξέρουν. Ελπίζουμε να τον είδαν όσο γίνεται περισσότεροι Έλληνες.

Συνιστούμε στον κ. Τσίπρα να περιμένει μια εβδομάδα.

Οι πολίτες θα ακούσουν την συμφωνία αλήθειας και την πρόταση ελπίδας του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Νέας Δημοκρατίας και θα βγάλουν οι ίδιοι τα συμπεράσματά τους».


σχετικα αρθρα