ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βουδούρης: Είμαι έτοιμος να παραιτηθώ (Βίντεο)

Δημοσίευση 13 Σεπτεμβρίου 2016, 11:17 / Ανανεώθηκε 13 Σεπτεμβρίου 2016, 11:44
Βουδούρης: Είμαι έτοιμος να παραιτηθώ (Βίντεο)
Facebook Twitter Whatsapp

«Θέλω να έχω συνάντηση με τον Γιάννη Μουζάλα, το ζητάω εδώ και δύο μήνες, δεν είμαι γαντζωμένος σε καμία θέση... ώστε να διευκρινιστούν οι αρμοδιότητες, να μου πει τι σχέδιο υπάρχει. Αν δεν μου το πει θα υποβάλλω την παραίτησή μου στον πρωθυπουργό

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

«Θέλω να έχω συνάντηση με τον Γιάννη Μουζάλα, το ζητάω εδώ και δύο μήνες, δεν είμαι γαντζωμένος σε καμία θέση... ώστε να διευκρινιστούν οι αρμοδιότητες, να μου πει τι σχέδιο υπάρχει. Αν δεν μου το πει θα υποβάλλω την παραίτησή μου στον πρωθυπουργό», δήλωσε, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ, ο γενικός γραμματέας Οδυσσέας Βουδούρης

«Έχει ξεκινήσει η Γενική Γραμματεία Υποδοχής και Ταυτοποίησης , αλλά για να μπορεί να παίρνει αποφάσεις, πρέπει να ξεκινήσει η εκχώρηση αρμοδιοτήτων με υπουργική απόφαση, αλλιώς ο Γενικός Γραμματέας, μπορεί να έχει δραστηριότητες, αλλά δεν μπορεί να παίρνει αποφάσεις», τόνισε ο κ. Βούδούρης. 

Επίσης επεσήμανε πως «αυτό που είναι ιδιαίτερο, πως εδώ και πέντε μήνες, ο αρμόδιος υπουργός, δεν έχει υπογράψει αυτή την απόφαση», αφήνοντας σαφείς αιχμές για τον Γιάννη Μουζάλα.

«Το ερώτημα είναι απλό. Γιατι ο υπουργός δεν εφαρμόζει το νόμο;» ανέφερε ο κ. Βουδούρης. Παράλληλα έκανε έκκληση στον αναπληρωτή υπουργό να συναντηθούν και να του πει «πρόσωπο με πρόσωπο» αν δεν τον θέλει στη θέση αυτή. 

Ο κ. Βουδούρης έσπευσε να διευκρινίσει πως «δεν υπάρχει κανένα προσωπικό θέμα με τον Γιάννη Μουζάλα, ούτε πολιτικό θέμα, υπάρχει ένα οργανωτικό θέμα και ένα θέμα διαχείρισης».