Συγγνώμη στη δημοσιογράφο του Alpha Ευαγγελία Τσικρίκα για τον τρόπο με τον οποίο σχολίασε την ερώτησή της προς τον πρωθυπουργό στη ΔΕΘ ζήτησε κανονικά σήμερα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, Θανάσης Παπαχριστόπουλος, σε μια δεύτερη προσπάθεια να μαζέψει τις δηλώσεις του.

«Ανθρώπινα το είπα και μάλιστα έκανα μία διορθωτική δήλωση την άλλη μέρα και είπα αν την έθιξα να της πω συγγνώμη, το ίδιο θα έκανα και εγώ αν με απέλυαν, το ίδιο ακριβώς» δήλωσε σήμερα στον Real Fm και καταδίκασε τα σχόλια σε βάρος της του Παύλου Πολάκη.

«Είναι αναφαίρετο δικαίωμα της δημοσιογράφου να έχει πολιτική τοποθέτηση. Εμένα η στάση του κ. Πολάκη δεν με εκφράζει», είπε ο Θ. Παπαχριστόπουλος ενώ έκανε λόγο για μία προσπάθεια να δημιουργηθεί ρήγμα ανάμεσα στο ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΛ, σημειώνοντας ότι «η προσπάθεια αυτή θα πέσει στο κενό».

Η επίμαχη δήλωση την οποία προσπαθεί να μαζέψει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ έγινε σε έκτακτη εκπομπή του Mega μετά τη συνέντευξη του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ όπου σε ερώτηση για το τι θα κάνει απάντησε: «Πιστεύω ότι δεν είναι θέμα συναισθηματικό. Θέλετε να βγάλω χρήματα να της δώσω; Να της δώσω, αν λύνεται έτσι το θέμα. Δεν λύνεται».

Ωστόσο μετά προσπάθησε να ανασκευάσει και έτσι μιλώντας στην κάμερα του Alpha, όπου εργάζεται η Ευαγγελία Τσικρίκα, είπε: «Είμαι ο τελευταίος που θα αμφισβητήσει το δικαίωμα ενός εργαζόμενου που χάνει τη δουλειά του  να το διεκδικήσει. Κι εγώ αν ήμουν στη θέση της το ίδιο θα έκανα ακριβώς».