Αποστάσεις από τις επιθέσεις του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη κατά δημοσιογράφων πήρε η αναπληρώτρια υπουργός Παιδείας Σία Αναγνωστοπούλου.

«Βαραίνει τον καθέναν το τι λέει και πως διαχειρίζεται μερικά πράγματα στο δημόσιο χώρο. Εγώ έχω μία αρχή και για αυτό το έχω κόψει. Δεν αναρτά κανείς μέσω Facebook και Τwitter, ειδικά αν είναι δημόσιο πρόσωπο γιατί κάποια στιγμή βγάζει το θυμικό του την αγανάκτησή του ή την πολιτική του θέση και δεν ξέρει πως θα σχολιαστεί αυτό» επισημαίνει η κ. Αναγνωστοπούλου σε συνέντευξή της στο Βήμα Fm.

«Για μένα δηλαδή πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στα Facebook, Τwitter και αυτά. Γιατί δημιουργείται ένα κλίμα αυτή τη στιγμή, ότι το να τηρηθεί η νομιμότητα, παραβιάζει τα δικαιώματα των εργαζομένων» προσθέτει και συνεχίζει:

Εγώ έχω προσβληθεί τόσες φορές και δεν ήρθε κανένας προς υπεράσπισή μου, από το αν τα μαλλιά μου είναι έτσι, το αν φόρεσα σανδάλια μία μέρα, που είχα ένα πρόβλημα στο πόδι μου, που αν έκανα, σε αυτή τη χώρα δυστυχώς, ο σεξισμός, περισσεύει.

«Παίρνω απόσταση από αυτό που γράφει ο κύριος Πολάκης. Παίρνω απόσταση από οτιδήποτε λέει κανείς ή σχολιάζει και από τους υπουργούς, το οποίο δεν έχω γράψει η ίδια και δεν ξέρω με ποιο σκεπτικό το έγραψε» καταλήγει η κ. Αναγνωστοπούλου.