«Υπήρξε πλούσια διεργασία που οδήγησε σε ένα πόρισμα για την Κεντροαριστερά με κοινές θέσεις», δήλωσε ο Θοδωρής Παπαθεοδώρου.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Ακραίως» με τον Τάκη Χατζή και τον Γιώργο Παπαχρήστο, ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης τόνισε:

Κάποια στιγμή η ηγεσία του Ποταμιού έβαλε νέα θέματα στο τραπέζι, ζήτησε περισσότερο χρόνο και προχώρησε σε δημοσιοποίηση ανοιχτών επιστολών. Ο κόσμος έχει βαρεθεί τις διαδικασίες πίσω από κλειστές πόρτες, ο κόσμος θέλει να ολοκληρωθεί η διαδικασία και να γνωρίσει τις θέσεις μας, βάσει των οποίων θα μιλήσουμε για τα προβλήματα της καθημερινότητας. Ο χρόνος συζήτησης παρήλθε, τώρα πρέπει να συζητήσουμε την πρότασή μας και να την κατεβάσουμε στην κοινωνία.

«Όποιος θέλει προχωράει, όποιος δεν θέλει 40 μέρες κοσκινίζει», σημείωσε ο κ. Παπαθεοδώρου, αναφερόμενος στο Ποτάμι.

«Μέχρι στιγμής έχουν θέσει υποψηφιότητα για την ηγεσία η Γεννηματά, ο Θεοδωράκης και ο Θεοχαρόπουλος. Δεν γνωρίζω άλλη υποψηφιότητα, αλλά όποιος άλλος θέλει, μπορεί να θέσει υποψηφιότητα», τόνισε.

Σε άλλο σημείο, ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης είπε:

Σήμερα σημειώνονται σημαντικές μετατοπίσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ. Δεν λέω ότι αυτός ο κόσμος θα έρθει στο ΠΑΣΟΚ, αλλά ακούει τις προτάσεις μας. Ο κόσμος για να μην είναι δύσπιστος, πρέπει να ακούσει σοβαρές και ρεαλιστικές προτάσεις.

«Η ανάπτυξη θα έρθει όταν παραχθεί πλούτος», επεσήμανε ο κ. Παπαθεοδώρου.