Συνάντηση ακόμη και αύριο, μετά  την επιστροφή του πρωθυπουργού από την Μπρατισλάβα θα εχουν, σύμφωνα με πληροφορίες ο Αλέξης Τσιπρας και ο Γιάννης Στουρνάρας.

Το ραντεβού κλειστηκε κατά την τηλεφωνική συνομιλία  που είχαν οι δύο άνδρες χθες. Η συνάντηση πραγματοποιείται με στόχο κατ' αρχήν την άρση  των μεταξύ τους παρεξηγήσεων. 

Υπενθυμίζεται ότι χθες οι αρχές, έπειτα από εντολή της εισαγγελέα Διαφθοράς Ελένης Ράικου, πραγματοποίησαν έρευνα στα γραφεία της εταιρείας της συζύγου του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Σταυρούλας Νικολοπούλου, στο πλαίσιο της έρευνας για προγράμματα του ΚΕΕΛΠΝΟ. Σύμφωνα με πληροφορίες έρευνα έγινε και στην οικία του κ. Στουρνάρα καθώς έχει δηλωθεί ως επαγγελματική στέγη και οι εισαγγελείς συγκέντρωσαν έγγραφα και ηλεκτρονικά αρχεία προκειμένου να διερευνηθούν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, όπως έχει γράψει το newpost.gr, από την πρώτη στιγμή η «συγκατοίκηση» της κυβέρνησης με τον διοικητή της ΤτΕ ήταν προβληματική και φορτισμένη, από την εποχή που ο Γ. Στουρνάρας ήταν υπουργός και ο ΣΥΡΙΖΑ στα έδρανα της αντιπολίτευσης.