«Αδειάζει» την ηγεσία του Ποταμιού ο Ιάσων Φωτήλας, σχετικά με την ανακοίνωση του κόμματος για τον Θανάση Θεοχαρόπουλο, ασκώντας σκληρή κριτική.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Ακραίως» με τον Τάκη Χατζή, ο βουλευτής του Ποταμιού δήλωσε πως δεν υπάρχει λογική στην ανακοίνωση που ανέφερε πως «το Ποτάμι όπως και η κοινωνία άλλωστε, δεν ασχολείται με βουλευτές που δεν έχουν ποτέ μετρηθεί στην ψήφο του λαού». 

Ωστόσο, ο κ. Φωτήλας τόνισε πως διαφωνεί με τις δηλώσεις του προέδρου της ΔΗΜΑΡ, Θανάση Θεοχαρόπουλου, που προκάλεσε την αντίδραση του Ποταμιού.

Σύμφωνα με τον κ. Φωτήλα:

Ο Θεοχαρόπουλος έχει θεσμικό ρόλο. Είναι βουλευτής και αρχηγός της ΔΗΜΑΡ. Σε αυτόν τον διάλογο για την Κεντροαριστερά, που φωνάζει το Ποτάμι ότι πρέπει να ανοίξει, πρέπει να συμμετέχουν όσο το δυνατόν περισσότεροι. Μην πάμε σε λογικές περιορισμού.

«Το εγχείρημα για την Κεντροαριστερά είναι καταδικασμένο να αποτύχει από τη γέννησή του, γιατί το ΠΑΣΟΚ δεν επιθυμεί τη δημιουργία ενός φρέσκου πράγματος, αλλά το ενδιαφέρει μόνο η σφραγίδα και η καρέκλα», σημείωσε.