Δεν επιβεβαιώνει τα περί συνάντησης του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, με τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννη Στουρνάρα, το Μέγαρο Μαξίμου

Το ραντεβού, σύμφωνα με πληροφορίες, επρόκειτο να πραγματοποιηθεί ακόμη και αύριο, μετά την επιστροφή του κ. Τσίπρα από την Μπρατισλάβα, με στόχο την άρση  των μεταξύ τους παρεξηγήσεων. 

Ωστόσο, όπως φαίνεται, νεότερα, αν υπάρξουν, θα υπάρξουν μέσα στην ημέρα, ανάλογα και με τις υποχρεώσεις του πρωθυπουργού ο οποίος συμμετέχει στη Σύνοδο Κορυφής στη Μπρατισλάβα.

Πάντως, και σήμερα, το... κλίμα δεν είναι το καλύτερο δυνατό για τον Γιάννη Στουρνάρα στο πρωθυπουργικό Μέγαρο, ενώ όπως έχει γράψει το newpost.gr, από την πρώτη στιγμή η «συγκατοίκηση» της κυβέρνησης με τον διοικητή της ΤτΕ ήταν προβληματική και φορτισμένη, από την εποχή που ο Γ. Στουρνάρας ήταν υπουργός και ο ΣΥΡΙΖΑ στα έδρανα της αντιπολίτευσης.

Υπενθυμίζεται ότι χθες οι αρχές, έπειτα από εντολή της εισαγγελέα Διαφθοράς Ελένης Ράικου, πραγματοποίησαν έρευνα στα γραφεία της εταιρείας της συζύγου του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Σταυρούλας Νικολοπούλου, στο πλαίσιο της έρευνας για προγράμματα του ΚΕΕΛΠΝΟ. Σύμφωνα με πληροφορίες έρευνα έγινε και στην οικία του κ. Στουρνάρα καθώς έχει δηλωθεί ως επαγγελματική στέγη και οι εισαγγελείς συγκέντρωσαν έγγραφα και ηλεκτρονικά αρχεία προκειμένου να διερευνηθούν.