ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μήνυμα από τη νεολαία ΝΔ: Θέλουν να μας ελέγξουν, δεν θα το δεχτούμε ποτέ

Δημοσίευση 18 Σεπτεμβρίου 2016, 10:02 / Ανανεώθηκε 18 Σεπτεμβρίου 2016, 10:15
Μήνυμα από τη νεολαία ΝΔ: Θέλουν να μας ελέγξουν, δεν θα το δεχτούμε ποτέ
Facebook Twitter Whatsapp

Με ανακοίνωσή τους μέλη και στελέχη της πρώην ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης δηλώνουν ότι δεν συμμετείχαν στην υποδοχή του προέδρου της Ν.Δ. Κυριάκου Μητσοτάκη χθες το βράδυ στο συνεδριακό κέντρο "Ι. Βελλίδης" της ΔΕΘ και εκφράζουν ανησυχίες για τις εξελίξεις στη Νεολαία της Νέας Δημοκρατίας.

Με ανακοίνωσή τους μέλη και στελέχη της πρώην ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης δηλώνουν ότι δεν συμμετείχαν στην υποδοχή του προέδρου της Ν.Δ. Κυριάκου Μητσοτάκη χθες το βράδυ στο συνεδριακό κέντρο "Ι. Βελλίδης" της ΔΕΘ και εκφράζουν ανησυχίες για τις εξελίξεις στη Νεολαία της Νέας Δημοκρατίας.

"Γινόμαστε παρατηρητές μιας προσπάθειας απαξίωσης της οργάνωσης και του δικαιώματος να σκεπτόμαστε και να εκφραζόμαστε ελεύθερα με σκοπό να ελεγχθεί απόλυτα η ΟΝΝΕΔ και να μην έχει μια ανεξάρτητη φωνή. Όλοι εμείς στεκόμαστε απέναντι σε αυτό το σχέδιο και θα υπερασπιστούμε τους αγώνες και την ιστορία της "γαλάζιας γενιάς" με τη φωνή μας , τη σκέψη μας και τη δράση μας. Δεν θα δεχτούμε ποτέ η νεολαία της Νέας Δημοκρατίας να αντικατασταθεί από μια οργάνωση πρόθυμων και πειθήνιων ημετέρων", υπογραμμίζουν, μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωση.