«Όλοι οι άνθρωποι του Παύλου ... ζητούν να μη μακρύνει άλλο η διαδικασία ... Ζητούν εν ολίγοις ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ», τονίζει ο Σταύρος Θεοδωράκης σε μήνυμα στην προσωπική του σελίδα στο facebook για τα τρία χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού θυμίζει πώς είχε περιγραφεί η δολοφονία στους «Πρωταγωνιστές» τον Οκτώβριο του 2013, επαναπαρουσιάζοντας τον επίλογο εκείνων των εκπομπών:

«"Ο φόνος του Παύλου έγινε η πέτρα που τάραξε τον βούρκο", είπαμε στον επίλογο εκείνων των εκπομπών. "Το τι θα γίνει βέβαια από εδώ και στο εξής δεν ήταν χαραγμένο στην πέτρα. Αν εμείς δεν δώσουμε τη σωστή μάχη, αν κιοτέψουμε ή χαθούμε μέσα στις υπερβολές και τις πολιτικολογίες, η θυσία του Παύλου θα έχει πάει χαμένη», υπενθυμίζει ο Στ. Θεοδωράκης και τονίζει:

«Και τώρα -3 χρόνια από τότε- όλοι οι άνθρωποι του Παύλου (και πρώτα η Μάγδα, η Ειρήνη, ο Παναγιώτης, η Χρύσα... όλοι αυτοί που ορφάνεψαν) ζητούν να μη μακρύνει άλλο η διαδικασία. Να μην χάνεται η ουσία της υπόθεσης πίσω από "δικαστικούς φαμφαρονισμούς" και "περίτεχνες νομικούρες" (χρησιμοποιώ τις φράσεις που μου λένε). Ζητούν εν ολίγοις ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. Γιατί ο βούρκος παραμένει βούρκος και καταπίνει συνεχώς και νέα "εδάφη"».