current views are: 6

19 Σεπτεμβρίου 2016
Δημοσίευση11:23

Καραγκούνης: Ο Μητσοτάκης παρουσίασε ρεαλιστικό πρόγραμμα στη ΔΕΘ

”Ρεαλιστικό” χαρακτήρισε στο Πρακτορείο ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Καραγκούνης το πρόγραμμα εξόδου από την κρίση που παρουσίασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη ΔΕΘ.

Δημοσίευση 11:23’

”Ρεαλιστικό” χαρακτήρισε στο Πρακτορείο ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Καραγκούνης το πρόγραμμα εξόδου από την κρίση που παρουσίασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη ΔΕΘ.

”Ρεαλιστικό” χαρακτήρισε στο Πρακτορείο ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Καραγκούνης το πρόγραμμα εξόδου από την κρίση που παρουσίασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη ΔΕΘ.

«Ο Κ. Μητσοτάκης παρουσίασε ένα ρεαλιστικό πρόγραμμα εξόδου από την κρίση» είπε ο Κώστας Καραγκούνης, στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΠΕ-ΜΠΕ «Πρακτορείο 104,9 FM», αναφορικά με την ομιλία του προέδρου της ΝΔ στο πλαίσιο της ΔΕΘ.

Ο βουλευτής της ΝΔ επέμεινε ότι πρέπει να ισχύσει η συμφωνία αλήθειας με το λαό, καθώς, όπως τόνισε, ο λαϊκισμός και τα ψέματα έχουν οδηγήσει τους πολίτες στην απόφαση να γυρίζουν την πλάτη στα κόμματα.

Εκτίμησε ότι η κυβέρνηση δεν έχει πετύχει να σταθεροποιήσει τη χώρα οικονομικά, γεγονός που καταγράφεται στα spreads των ελληνικών ομολόγων που κινούνται πάνω από το 8%, καθιστώντας τη χώρα απαγορευτική για τους επενδυτές.

Αναφερόμενος στους φορολογικούς συντελεστές, είπε ότι είναι εξαιρετικά υψηλοί για τους πολίτες, των οποίων η φοροδοτική ικανότητα έχει εξαντληθεί.

Ερωτηθείς για τις δηλώσεις του δημάρχου Ωραιοκάστρου, υπογράμμισε ότι η ΝΔ ρατσιστικές και ξενοφοβικές φωνές δεν αποδέχεται από κανέναν, κρατώντας σαφέστατες αποστάσεις από το δήμαρχο Αστέριο Γαβότση.

Τέλος, ο βουλευτής άσκησε κριτική στην κυβέρνηση, στην οποία καταλόγισε έλλειψη πολιτικής για την αντιμετώπιση του μεταναστευτικού ζητήματος.

 


σχετικα αρθρα