«Ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες εξελίσσεται σε φάρσα», δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης, προσθέτοντας πως «μην νομίζει ο Τσίπρας ότι θυσιάζοντας τον Καλογρίτσα, θα σώσει τον διαγωνισμό».

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Ακραίως» με τον Τάκη Χατζή και τον Γιώργο Παπαχρήστο, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ τόνισε:

Η θέση της ΝΔ είναι ενιαία και ξεκάθαρη. Μόλις γίνουμε κυβέρνηση, θα αλλάξουμε τον νόμο Παππά και θα επιστρέψουμε την αρμοδιότητα για την αδειοδότηση των καναλιών στο ΕΣΡ. Στη συνέχεια, θα αρχίσει η διαδικασία χωρίς περιοριστικό αριθμό. Το ΕΣΡ θα φτιάξει τους κανόνες και θα πάρουμε τα ίδια λεφτά από περισσότερους από τέσσερις καναλάρχες. Προτιμούμε να πάρουμε 250 εκατ. ευρώ από δέκα παρά από τέσσερις καναλάρχες. 

Αναφερόμενος στην ομιλία του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη, στη ΔΕΘ, ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε:

Ο Μητσοτάκης δεν θέλει να κοροϊδέψει τους συνταξιούχους, αλλά δεν μπορεί να υποσχεθεί ούτε θα τους δώσει αμέσως πίσω τις συντάξεις. Δεν μπορείς να μοιράζεις λεφτά που δεν έχεις. Πήγε ο Τσίπρας και μοίρασε 11 δισ. ευρώ, που δεν είχε, και το αποτέλεσμα ήταν όχι να μην δώσει αυτά που υποσχέθηκε, αλλά να κόψει πολλά περισσότερα. 

«Πρέπει να αυξηθεί το ΑΕΠ για να ωφεληθούν και οι συνταξιούχοι. Η προοπτική υπάρχει στην αύξηση του ΑΕΠ. Πρέπει να κινηθούμε γρήγορα, μεταρρυθμιστικά και αποφασιστικά, μειώνοντας τους φόρους ώστε να έρθουν οι επενδυτές στην Ελλάδα. Η αλήθεια είναι η ελπίδα. Ο Μητσοτάκης στη ΔΕΘ μίλησε με αλήθεια, δηλαδή με ελπίδα», πρόσθεσε.

«Μέσα στην πρώτη διετία οι εξαγγελίες του Μητσοτάκη για τη μείωση των φορολογικών συντελεστών», είπε ακόμη ο κ. Γεωργιάδης, ενώ σχολιάζοντας τα εσωκομματικά της ΝΔ ανέφερε:

Εσωκομματικά στη ΝΔ όλα πάνε ρολόι. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα φαρμόσει τόσο γρήγορα ως πρωθυπουργός και θα εφαρμόσει με μεγάλη ταχύτητα το μεταρρυθμιστικό του πρόγραμμα, που δεν θα προλάβει να διαφωνήσει κανείς μέσα στη ΝΔ.