Για συγκάλυψη σκανδάλου μίλησε στην εκπομπή ''Ακραίως'' στον ΣΚΑΪ και τους Τάκη Χατζή και Γιώργο Παπαχρήστο ο βουλευτής της ΝΔ Μάκης Βορίδης, σε σχέση με την άρνηση των βουλευτών της πλειοψηφίας να εξεταστούν ο Νίκος Παππάς και ο Λευτέρης Κρέτσος για τις τηλεοπτικές άδειες. 

Σύμφωνα με τον κ. Βορίδη:

Είχε καταθέσει η ΝΔ αίτηση να κληθούν αυτά τα πρόσωπα. Η κυβερνητική πλειοψηφία δεν ήθελε να κάνει δεκτή την αίτηση. 
Εκείνο που έχει σημασία είναι να γίνει πλήρης και ενδελεχής εξέταση, και αυτή η άρνηση παραπέμπει σε συγκάλυψη μεγάλου σκανδάλου. 

Ο κ. Βορίδης μίλησε για ζητήματα που δημιουργούνται σε σχέση με τον κ. Καλογρίτσα και το βοσκοτόπι της Ιθάκης: ''Πως ένα φυσικό πρόσωπο δεσμεύει ένα νομικό πρόσωπο; Γιατί η εταιρεία δέχεται να δεσμευτεί ένα τόσο μεγάλο περιουσιακό στοιχείο; Εδώ κάποιος τελεί σε απιστία έναντι νομικού προσώπου. Κανείς δεν σκέπτεται ότι η αξιολόγηση είναι το 11 και η κτηματαγορά έχει χάσει το 50% των αξιών της';''. 

Ο βουλευτής της ΝΔ μίλησε και για ''βαριά πολιτική ευθύνη. Η επιτροπή είναι διορισμένη πολιτικά''. 

Αναρωτήθηκε, επίσης: ''Ποιος είναι ο κ. Καραμπάτσος που εμφανίστηκε με 100 εκατομμύρια για να δώσει εγγύηση; Η επιτροπή πιέστηκε και σημαίνει ότι η επιτροπή έχει κάποιου είδους πίεση από αυτον που τη διόρισε, δηλαδή την κυβέρνηση''. 

Ο κ. Βορίδης κατέληξε, λέγοντας ότι ''Δεν θα την αφήσουμε αυτή την υπόθεση''.