Σφοδρότατη αντιπαράθεση ξέσπασε μεταξύ του βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου και του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη ξέσπασε με αφορμή τις εξελίξεις στην Attica Bank.

Ο κ. Κωνσταντινόπουλος σε μία αποστροφή του λόγου του στη Βουλή κατά τη συζήτηση στην Ολομέλεια για τη σύμβαση παραχώρησης του Ελληνικού κάλεσε τον κ. Δραγασάκη να δώσει εξηγήσει γιατί όπως ισχυρίστηκε, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης ήταν «οικονομικός σύμβουλος της Τράπεζας Αττικής επί 30 χρόνια». Εκτός από τις έντονες αντιδράσεις των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στα έδρανα της Βουλής, θέση για το θέμα πήρε και ο κ. Δραγασάκης που απάντησε άμεσα στις καταγγελίες του κ. Κωνσταντινόπουλου.

«Γιατί μόνο 30 χρόνια; Με τη φόρα που πήρατε, γιατί όχι 50 ή και ιδρυτής της τράπεζας;», διερωτήθηκε σε ανάρτησή του στον λογαριασμός του στο Twitter και συνέχισε:

Για να σοβαρευτούμε, επαγγελματική σχέση με την Τρ. Αττικής, γνωστή σε όλους, είχα την περίοδο 2010-2012, όταν δεν ήμουν βουλευτής. Πίσω όμως από τις επαναλαμβανόμενες επιθέσεις στόχος είναι η απαξίωση της Τράπεζας Αττικής και η ιδέα του παράλληλου τραπεζικού συστήματος.