Δυσαρέσκεια Τσακαλώτου για την απουσία Σκουρλέτη – Σπίρτζη από τη συζήτηση για το Ελληνικό

Δυσαρέσκεια Τσακαλώτου για την απουσία Σκουρλέτη – Σπίρτζη από τη συζήτηση για το Ελληνικό

Δυσαρέσκεια επικρατεί στο περιβάλλον του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου για το γεγονός ότι ο ίδιος αναγκάστηκε να υπερασπιστεί μόνος του τη σύμβαση παραχώρησης του Ελληνικού που κυρώθηκε σήμερα στη Βουλή.

Όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος Τάκης Χατζής στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ με τη Σία Κοσιώνη, ο κ. Τσακαλώτος μετέφερε την ενόχλησή του στους συνεργάτες του:

Ήρθα εδώ να υπερασπιστώ τη σύμβαση, εγώ με τον Μπαλτά μόνο. Οι άλλοι δύο συναρμόδιοι υπουργοί, ο Πάνος Σκουρλέτης και ο Χρήστος Σπίρτζης δεν ήρθαν να την υπερασπιστούν.

Έτσι μπορεί να ερμηνευτεί και η δήλωση του υπουργού Οικονομικών ότι δηλαδή στο συνέδριο θα γίνει η αυτοκριτική για το τι έγινε σωστά και τι λάθος από την κυβέρνηση.

Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος, ο κ. Σκουρλέτης είχε αλλεπάλληλα ραντεβού στη Βουλή για τη ΔΕΠΑ, ενώ από την άλλη ο κ. Σπίρτζης είχε ραντεβού με στελέχη της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας.

Βεβαίως, αυτή η απουσία προκάλεσε όχι μόνο την ενόχληση του κ. Τσακαλώτου, αλλά και των συνεργατών του, όπως επίσης και της ομάδας των «53»...

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο