Ευχαριστήριο μήνυμα μέσω Facebook έστειλε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης για τον ένα χρόνο που ολοκληρώθηκε από την ημέρα που ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του για την προεδρία του κόμματος.

“Οι καλύτερες μέρες αυτής της χώρας είναι μπροστά. Σας ζητώ να το πιστέψετε, όπως πιστέψατε και σε μένα. Σας ευχαριστώ για όλα. Συνεχίζουμε” τονίζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook .

Ο κ. Μητσοτάκης εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες προς όσους στήριξαν αυτή την προσπάθεια κάνοντας αναφορά σε “εκατοντάδες χιλιάδες ευχαριστώ που θα ήθελα να πω στην καθεμιά και τον καθένα που πίστεψε σε μένα, για κάθε τηλεφώνημα, για κάθε SMS που μου στείλατε, για κάθε χιλιόμετρο που κάναμε, για κάθε “είμαστε μαζί σου Κυριάκο” που άκουσα όλους εκείνους τους μήνες”.

Ο πρόεδρος της ΝΔ επισημαίνει στο μήνυμά του απευθυνόμενος στους υποστηρικτές του πως “ξεκινήσαμε λίγοι, γίναμε πολλοί και κάθε μέρα που περνούσε γινόμασταν περισσότεροι γιατί πιστέψαμε ότι το αδύνατο μπορεί να συμβεί. Τα καταφέραμε” τονίζει χαρακτηριστικά γιατί “μείναμε πιστοί στις αξίες μας χωρίς να κάνουμε καμία έκπτωση. Χωρίς να κάνουμε ούτε ένα βήμα πίσω. Γιατί αποδείξαμε ότι σε αυτή τη χώρα μπορεί να κερδίσει και κάποιος που δεν λέει μόνο ψέματα. Όλοι εσείς είστε η ζωντανή απόδειξη ότι υπάρχει ελπίδα.

Αυτό που καταφέραμε μαζί πέρυσι είναι το πρώτο βήμα για να κάνουμε την Ελλάδα τη χώρα που ονειρευόμαστε” καταλήγει στην ανάρτησή του ο πρόεδρος της ΝΔ.