current views are: 9

23 Σεπτεμβρίου 2016
Δημοσίευση07:08

Σφοδρή επίθεση Παππά σε Βαρδινογιάννη και Κοντομηνά (Βίντεο)

Ευθεία επίθεση σε ιδιοκτήτες ΜΜΕ, εξαπέλυσε ο Νίκος Παππάς, από το βήμα της Βουλής, απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή του Ποταμιού Ιάσωνα Φωτήλα. 

Δημοσίευση 07:08’

Ευθεία επίθεση σε ιδιοκτήτες ΜΜΕ, εξαπέλυσε ο Νίκος Παππάς, από το βήμα της Βουλής, απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή του Ποταμιού Ιάσωνα Φωτήλα. 

Ευθεία επίθεση σε ιδιοκτήτες ΜΜΕ, εξαπέλυσε ο Νίκος Παππάς, από το βήμα της Βουλής, απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή του Ποταμιού Ιάσωνα ΦωτήλαΣε αρκετά σημεία της συζήτητης υπήρξε οργισμένη αντίδραση του υπουργού.

Όπως όταν αναφέρθηκε ο βουλευτής του Ποταμιού στο περιστατικό με τους δημοσιογράφους στην Αμερική. «Αυτή η ιστορία θα είναι η δαμόκλειος σπάθη σας και η ταφόπλακά σας γιατί ξεσκεπάζεται η αριστερή διαπλοκη». «Να φορέσετε τις περούκες της Νέας Υόρκης γιατί θα φύγετε νύχτα» δήλωσε. 

«Δεν περίμενα χρησιμοποιήσετε αυτό το άθλιο γεγονός και την άθλια επιλογή των καναλαρχών, να στείλουν ανθρώπους μεταμφιεσμένους με περούκες, να με ακολουθήσουν στη Νέα Υόρκη για να κάνετε φθηνή αντιπολίτευση.», τόνισε ο υπουργός Επικρατείας. Ενώ συνέχισε λέγοντας: «Δεν κάνετε κριτική στους καναλάρχες, ήρθατε εδώ να αστειευτείτε», αναφερόμενος στον κ. Φωτήλα.  

«Το ήθος το δικό μας επέταξε να εισπράξουμε τα 300 εκ. κ. Φωτήλα και κύριοι της αντιπολίτευσης και κύριοι καναλάρχες».  

Ο κ. Παππάς μίλησε για «μέθοδο τρομοκρατίας δημόσιων λειτουργών» και καταφέρθηκε κατά συγκεκριμένων επιχειρηματιών κατονομάζοντας τους.

«Είναι ντροπή του κυρίου Αλαφούζου, του κυρίου Βαρδινογιάννη του κυρίου Κοντομηνά να στήνουν δελτία. Όποιος θέλει κόντρα στην πολιτική ηγεσία εδώ στη Βουλή» τόνισε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Ουδείς θα βρει εξιλαστήρια θύματα στους δημόσιους λειτουργούς που με περίσσευμα καρδιάς επιτέλεσαν το καθήκον τους. Μπορεί να μην τους αρέσει που θα βάλουν το χέρι στην τσέπη, αλλά τελειώνει οριστικά ο κύκλος της προσπάθειας δημιουργίας εντυπώσεων.

Η επόμενη μέρα στο τηλεοπτικό τοπίο θα μας θυμίζει σπαρταριστά επεισόδια, με μειδίαμα αλλά και πικρία για αυτούς που άκουσαν τα εξ αμάξης».

«Προσφέρει 13 εκ. ο κ. Βαρδιονογιάννης στο διαγωνισμό. Πως περιμένει να γίνει υπερθεματιστής;» και συνέχισε τονίζοντας: «Πάει ο κ. Κοντομηνάς, δεν πάει πουθενά στον τελικό, στη δεύτερη φάση. Γιατί να γίνει υπερθεματιστής;»

«Ο οριστικός υπερθεματιστής δεν είναι αδειούχος, δεν είναι δεν είναι κάτοχος άδειας με υπουργική απόφαση, είναι οριστικός υπερθεματιστής γιατί υπάρχουν και άλλες προϋποθέσεις» υποστήριξε ο υπουργός Επικρατείας.

«Δημόσιος διαγωνισμός με τέτοια και τόσα επίπεδα ελέγχου δεν έχει ξαναγίνει στο ελληνικό δημόσιο» υποστήριξε  ο κ. Παππάς. 

 


σχετικα αρθρα