Η επένδυση στο Ελληνικό αποτελεί εθνικό στόχο εφάμιλλο των Ολυμπιακών Αγώνων και ταυτόχρονα δικαίωση της πολιτικής μας, αναφέρει ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, βουλευτής Αρκαδίας και επικεφαλής του Τομέα Ανάπτυξης της Κ.Ο. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, σε συνέντευξή του στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

«Το ΠΑΣΟΚ, η Δημοκρατική Συμπαράταξη, είναι η μόνη πολιτική δύναμη που στήριξε διαχρονικά και με συνέπεια την επένδυση αυτή, χωρίς παλινωδίες και τεχνητά εμπόδια», τονίζει και προσθέτει: «Την περασμένη Πέμπτη στη Βουλή, κερδίσαμε μία μάχη για την ανάπτυξη. Απέναντι στις ιδεοληπτικές εμμονές του ΣΥΡΙΖΑ ενάντια στις αποκρατικοποιήσεις, αλλά και απέναντι στην εμμονική ιδεολογική προσήλωση της ΝΔ στην ιδιωτικοποίηση των πάντων χωρίς καμία αξιολόγηση».

Ερωτηθείς για τις διαδικασίες στην Κεντροαριστερά, ο κ. Κωνσταντινόπουλος υπογραμμίζει ότι η ενότητα και η ανασυγκρότηση του χώρου ως συνολική λύση για τη χώρα και όχι απλώς για τους εσωτερικούς ανταγωνισμούς του χώρου αποτελεί ιστορική αναγκαιότητα η οποία είναι αντιληπτή από όλες τις πλευρές. «Είμαι αισιόδοξος πως τα εμπόδια θα εξαλειφθούν και θα προχωρήσουμε όλοι μαζί. Η Δημοκρατική Συμπαράταξη προχωρά μπροστά, χωρίς εσωστρέφειες», σημειώνει.

Απαντώντας, επίσης, σε ερωτήσεις σχετικά με τη διαδικασία αδειοδότησης των τηλεοπτικών σταθμών, δηλώνει πως πρέπει να υπάρξει ένα τοπίο πλουραλισμού και βαθιάς δημοκρατίας στα μέσα ενημέρωσης, με δίκαιους και ξεκάθαρους κανόνες βασισμένους στο Σύνταγμα και στην ευρωπαϊκή νομοθεσία, και παράλληλα να μην καταδικασθούν στην ανεργία 2.000 άνθρωποι και τονίζει: «Το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης πρέπει να αναλάβει τη διαδικασία, ξεκαθαρίζοντας την κατάσταση».