Την πεποίθηση ότι κάποιοι θέλουν να ακυρωθεί ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες διατύπωσε ο υπουργός Εσωτερικών Παναγιώτης Κουρουμπλής σε στην διάρκεια συνεδρίου για τους Ρομά.

«Ο νόμος είναι σαφής. Ή δεν τον έχουν διαβάσει κάποιοι, ή θέλουν να δημιουργούν εντυπώσεις» σχολίασε το ζήτημα των τηλεοπτικών αδειών ο υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Παναγιώτης Κουρουμπλής, στο περιθώριο της επίσκεψής του στη Θεσσαλονίκη για το συνέδριο των ρομά.

Σύμφωνα με τον κ. Κουρουμπλή:

Είχε χτισθεί ένα "στόρυ" ότι εδώ η κυβέρνηση μαγειρεύει, μεθοδεύει, προωθεί τους δικούς της κλπ. Τώρα όμως, με την αποχώρηση του κ. Καλογρίτσα, καταρρέει όλο αυτό το παραμύθι, γιατί υπήρχε ένα ολόκληρο σύστημα της διαπλοκής που βολευόταν με τους συγκεκριμένους καναλάρχες, που στόχευε να ακυρωθεί η διαδικασία για να μην πληρώσουν κάποιοι. Κάποιοι θέλουν πάση θυσία να ακυρωθεί ο διαγωνισμός.

«Όσοι διαπιστωθεί, μετά την εκδίκαση των ενστάσεων και τον έλεγχο του πόθεν έσχες, ότι δεν πληρούν τις προϋποθέσεις του νόμου, όλοι αυτοί θα χάσουν την προκαταβολή των αρκετών εκατομμυρίων» έκανε σαφές ο κ. Κουρουμπλής.