Σφοδρή επίθεση στη κυβέρνηση και προσωπικά στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, τον οποίο και έχρισε προσωπικά υπεύθυνο για το «τρίγωνο της διαπλοκής» και το διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες, εξαπέλυσε η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά.

Μιλώντας από το βήμα της Βουλής κατά τη διάρκεια της συζήτησης για τα προαπαιτούμενα, η κ. Γεννηματά, δήλωσε πως αποκαλύφθηκε το τρίγωνο της διαπλοκής μεταξύ κυβέρνησης-Καλογρίτσα- Τράπεζα Αττικής, υπογραμμίζοντας πως:

Η ΣΥΡΙΖΑ BANK χρηματοδότησε τον εργολάβο για να κάνει το ΣΥΡΙΖΑ CHANNEL», δήλωσε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: « με φυσικούς αυτουργούς και ενορχηστρωτές τον  κ. Παππά και τον κ. Σπίρτζη, αλλά ο Πρωθυπουργός έχει την ηθική και  πολιτική ευθύνη.

  Ακόμα, σημείωσε πως πολιτικά, ηθικά και νομικά ο διαγωνισμός έχει καταρρεύσει, υπογραμμίζοντας πως «τώρα είναι η ώρα του εισαγγελέα». « Και αναρωτιόμαστε υπάρχει εισαγγελέας σε αυτό το τόπο;», είπε με νόημα.

Από κει και πέρα η κ. Γεννηματά κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι έχει παραδώσει στο υπερταμείο, στον έλεγχο των δανειστών, την ΔΕΗ, τις δημόσιες επιχειρήσεις ύδρευσης, το Αττικό Μετρό. «Ο Πρωθυπουργός, η Κυβέρνηση και οι βουλευτές των ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ με την ψήφο τους απόψε, ολοκληρώνουν την άνευ όρων παράδοση του Εθνικού Πλούτου σε ξένα συμφέροντα», δήλωσε.