Λάβρος κατά της κυβέρνησης για σειρά ζητημάτων που άπτονται του νομοσχεδίου για τα προαπαιτούμενα αλλά και τους χειρισμούς στην υπόθεση της Attica, εμφανίστηκε ο Σταύρος Θεοδωράκης.

  Μιλώντας από το βήμα της Βουλής ο επικεφαλής του Ποταμιού, δήλωσε Πως η κυβέρνηση περνά τους ψηφοφόρους για «χαζούς», λέγοντάς τους ότι «θα φύγουμε από τα θαλασσοδάνεια των άλλων. Ιδού ο δικός μας μέγας καναλάρχης». « Τώρα λέτε ότι δεν ξέρετε την οικογένεια Καλογρίτσα! Μπήκατε σε μεγάλη ταλαιπωρία για τον ΣΥΡΙΖΑ tv! Ο δρόμος σας είναι του κ. Λεβέντη που μπορούσε να εξηγήσει πως καταπατάς μια συχνότητα, πως κάνεις κανάλι χωρίς λεφτά εφορίες, ΙΚΑ, το πουλάς και βγάζεις και λεφτά και κερδίζεις», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ακόμα, κατηγόρησε τη κυβέρνηση πως ήθελε να κάνει την Attica ναυαρχίδα ενός παράλληλου συστήματος για να δίνει λεφτά σε αυτούς που τα έχει καλά με το καθεστώς. Μάλιστα αφού πρόσθεσε πως στην ΑΜΚ της τράπεζες έχουν μπει φορείς και οργανισμοί του δημοσίου αναρωτήθηκε πως θα πάρουν τα λεφτά τους πίσω. «Ποιος έδωσε εντολή στους Οργανισμούς του ευρύτερου δημόσιου τομέα να ποντάρουν τα λεφτά στην Attica», αναρωτήθηκε.

Τέλος αναφερόμενος στο υπερταμείο, είπε πως όλη η περιουσία του δημοσίου πωλούνται σε υπερταμείο και ότι κανείς δεν γνωρίζει πως θα αξιοποιηθεί ή πωληθεί.