Σφοδρή επίθεση κατά της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ, όπως επίσης και κατά καναλιών εξαπέλυσε ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς σε δήλωσή του.

Ο κ. Παππάς αφού ανακοίνωσε πως η DIMERA MEDIA, συμφερόντων Ιβάν Σαββίδη είναι και επίσημα ο τέταρτος υπερθεματιστής, επεσήμανε πως συνολικά από την πρώτη δόση για τις τηλεοπτικές άδειες το δημόσιο ταμείο έλαβε 85 εκατ. ευρώ.

Συ συνέχεια κατηγόρησε τη ΝΔ ότι «επέλεξε να διασυρθεί και να συρθεί πίσω από καθόλου έννομα συμφέροντα όσων νόμιζαν ότι η αεροπειρατεία των συχνοτήτων θα συνεχιστεί για πάντα» ενώ εξαπέλυσε επίθεση και σε τηλεοπτικά κανάλια:

Είναι ντροπή, είναι αίσχος για όσους ανεπιτυχώς σε όσους επιχείρησαν να τρομοκρατήσουν δημόσιους λειτουργούς για να διατηρήσουν τα ειδικά συμφέροντά τους. Οι πολίτες γνωρίζουν πως κάποια δελτία ειδήσεων δεν είναι για την ενημέρωσή τους. Είναι δελτία για την υπεράσπιση των συμφερόντων των ίδιων των ιδιοκτητών. Η λάσπη όμως επιστρέφει γρήγορα σε εκείνους που την επιστρέφουν.  

«Πόσα εισέπραξαν Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ τα τελευταία 27χρονια από την αδειοδότηση τηλεοπτικών σταθμών;», διερωτήθηκε και κατέληξε:

Μία μεγάλη τομή, μία μεγάλη μεταρρύθμιση ολοκληρώνεται. Το νέο τηλεοπτικό τοπίο σε λίγες μέρες θα είναι πραγματικότητα.