Επίθεση στον δήμαρχο Καισαριανής Ηλία Σταμέλο εξαπέλυσε αργά τη νύχτα ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με αφορμή την απόφαση του δημάρχου να μην παρευρεθεί στην εκδήλωση για την παραχώρηση του Σκοπευτηρίου στο δήμο Καισαριανής. 

Ο κ. Σταμέλος σε επιστολή του προς την κυβέρνηση,  γνωστοποιεί την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης να μη συνδιοργανώσει μαζί της την εκδήλωση για το Σκοπευτήριο Καισαριανής και σημειώνει ότι η παραχώρηση του Σκοπευτηρίου στο δήμο είναι κατάκτηση του Καισαριανιώτικου λαού και δεν μπορεί να αξιοποιηθεί από την κυβέρνηση για την εξιλέωσή της από την επίθεση που εξαπολύει ενάντια στους εργαζόμενους με την πολιτική της.

Στην απάντησή του ο Πρωθυπουργός αναφέρει ότι "ο δήμαρχος Καισαριανής ο οποίος πρόσκειται στο ΚΚΕ και οι άλλες δημοτικές παρατάξεις, συνεργάστηκαν στενά με την κυβέρνηση για να ολοκληρώσουμε τη διαδικασία παραχώρησης του Σκοπευτηρίου. Το ΚΚΕ άλλωστε υπερψήφισε τη ρύθμιση. Η απόδοση του σκοπευτηρίου στο δήμο είναι μια ιστορική δικαίωση που ανήκει σε όλο τον δημοκρατικό κόσμο. Ο δήμαρχος απλώς εξυπηρετεί την επιλογή του ΚΚΕ να δημιουργήσει εντυπώσεις, τις οποίες ο ιστορικός του μέλλοντος δε θα θυμάται".