Μητρόπουλος: Αυταρχισμός της κυβέρνησης κατά των συνταξιούχων

Μητρόπουλος: Αυταρχισμός της κυβέρνησης κατά των συνταξιούχων

Τα πυρά του κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΕΝΥΠΕΚΚ, Αλέξης Μητρόπουλος, με αφορμή τα όσα διαδραματίστηκαν το πρωί της Δευτέρας μεταξύ συνταξιούχων και ΜΑΤ.

Σύμφωνα με τον κ. Μητρόπουλο, η κυβέρνηση αναγκάζει τα εγγόνια να χτυπούν τους παππούδες τους, καταστρέφοντας κάθε έννοια οικονομικού και κοινωνικού ιστού.

Η δήλωση Μητρόπουλου:

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, αφού πρώτα φρόντισε με το τρίτο Μνημόνιο (ν. 4336/2015) και τον ασφαλιστικό νόμο να κάνει τις μελλοντικές συντάξεις των σημερινών εργαζομένων πενιχρά επιδόματα …βικτωριανής εποχής, διευρύνοντας έτσι το λεγόμενο «χάσμα των γενεών», τώρα επιδίδεται στο γνωστό από παλιά έργο τής διαρκούς περικοπής των σημερινών συντάξεων!

Σήμερα, στις εύλογες και αναμενόμενες διαμαρτυρίες των συνταξιούχων, απάντησε με τα ΜΑΤ και τη χρήση χημικών εναντίον τους!!

Αναγκάζει δηλαδή τα εγγόνια να χτυπούν τους παππούδες τους!

Έτσι κατεδαφίζεται κάθε έννοια οικονομικού και κοινωνικού ιστού που είναι ο βέβαιος δρόμος για τη διάλυση των κοινωνιών!

Ο κατήφορος αυτός τού «θατσερικού λιταρχισμού» πρέπει να σταματήσει με την ενεργό παρέμβαση και συνεννόηση όλων των γενεών!

Για την ΕΝΥΠΕΚΚ

Ο Πρόεδρος

Αλέξης Π. Μητρόπουλος

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο