Τη διάθεση των χρημάτων από τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες σε τομείς που έχουν πληγεί από την πολιτική της λιτότητας ανακοίνωσε με τη σειρά του ο Νίκος Παππάς, μετά τη σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα με τη Ράνια Αντωνοπούλου και τον Παύλο Πολάκη.

«Όπως γνωρίζετε τα λεφτά της πρώτης δόσης από τις τηλεοπτικές άδειες έχουν εισπραχθεί, και διοχετεύονται με τέτοιο τρόπο ώστε να πιάνουν τόπο, ακριβώς για να γιατρεύονται οι μεγάλες πληγές που έχουν ανοίξει στο σώμα της Ελληνικής κοινωνίας από τις πολιτικές που εφαρμοστήκαν τα προηγούμενα χρόνια», ανέφερε σε δηλώσεις του μετά το πέρας της σύσκεψης όπου ανακοινώθηκαν 4.000 προσλήψεις στην υγεία.

Η οικονομική και κοινωνική σταθεροποίηση η οποία επισυμβαίνει αυτή την στιγμή, παίρνει σάρκα και οστά. Προτεραιότητες είναι η δημιουργία της απασχόλησης και μάλιστα σε τομείς όπου πραγματικά ο κόσμος αντιμετωπίζει τις περισσότερες δυσκολίες, σημείωσε ο Ν. Παππάς.

«Ήδη το πρόγραμμα για 15.000 περισσότερες θέσεις στους παιδικούς σταθμούς έχει κατοχυρωθεί και υλοποιείται. Και σήμερα συζητήσαμε με τους συνάδελφους υπουργούς και τον Πρωθυπουργό το πώς θα προχωρήσουμε στην ταχεία υλοποίηση της κάλυψης 4.000 θέσεων απασχόλησης στα νοσοκομεία στο σύστημα υγείας», πρόσθεσε.

Προτεραιότητα μας είναι η δημιουργία απασχόλησης και μάλιστα σε τομείς όπου πιάνουν τόπο και ο Ελληνικός λαός θα δει της αλλαγές άμεσα .

Στόχος μας είναι από την αρχή της χρονιάς αυτές οι 4000 προσλήψεις να έχουν πραγματοποιηθεί.