Στα άκρα έχει οδηγηθεί η σύγκρουση του Νίκου Παππά με τη Νέα Δημοκρατία, με αφορμή την παρουσία του υπουργού Επικρατείας στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής

Μετά τη χθεσινή θυελλώδη συνεδρίαση, ο κ. Παππάς σε δήλωσή του τόνισε πως «η κυβέρνηση εισέπραξε αυτά που για τριάντα χρόνια δεν εισέπρατταν τα κόμματα της διαπλοκής. Εμείς τα εισπράξαμε. Αυτοί τα χάριζαν ωσάν να επρόκειτο για δικά τους χρήματα».

«Ας απολογηθούν στον ελληνικό λαό για την αεροπειρατεία και την ασυδοσία στα τηλεοπτικά πράγματα τα τελευταία τριάντα χρόνια. Τώρα έμειναν μόνοι να κάνουν τους δικηγόρους των αποτυχημένων της δημοπρασίας. Ας καταλάβουν στην ΝΔ ότι ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε. Τα υπόλοιπα τη Δευτέρα στη Βουλή», καταλήγει ο υπουργός Επικρατείας.

Απαντώντας στον κ. Παππά, η Νέα Δημοκρατία εξαπέλυσε επίθεση στο πρόσωπό του, σημείωσε πως ο υπουργός Επικρατείας «συμβολίζει τη διαπλοκή της Κυβέρνησης Τσίπρα – Καμμένου».

Σε ανακοίνωσή της, η ΝΔ αναφέρει:

Η μεγάλη πλειοψηφία των Ελλήνων γνωρίζει – και ανάμεσα τους και η πλειοψηφία όσων εμπιστεύτηκαν τον ΣΥΡΙΖΑ – ότι ο Νίκος Παππάς συμβολίζει τη διαπλοκή της Κυβέρνησης Τσίπρα – Καμμένου.

Ο διαγωνισμός – φάρσα έχει ακυρωθεί στη συνείδηση των πολίτων και ο ίδιος είναι έκθετος. Η χθεσινή του απολογία δεν έπεισε κανέναν. Ας πάψει να αναμασά τα ίδια…

Στη συνέχεια, ο Νίκος Παππάς με ανάρτησή του στο Twitter έγραψε: