Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, μίλησε για «στενή σχέση» του προέδρου της Ν.Δ. Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Μιχάλη Χριστοφοράκο της Siemens, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη Βουλή, στην προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση για τη διαφθορά και τη διαπλοκή.. «Ο Κ. Μητσοτάκης δεν απάντησε γι’ αυτήν. Και το μόνο που απάντησε είναι ότι καθυστέρησε η μετάφραση της δικογραφίας. Ποιος το έκανε; Ο γνωστός Ντογιάκος. Παναθηναϊκάκια δεν το λέγατε;», πρόσθεσε.

«Έχετε βουλευτή σας το δεξί χέρι του Τσοχατζόπουλου, τον Β. Οικονόμου, και κατηγορείτε την κυβέρνηση;», ρώτησε τη Ν.Δ. ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Ο Π. Καμμένος είπε ότι ο επιχειρηματίας Καλογρίτσας βοήθησε οικονομικά τον δημοσιογράφο Ν. Ευαγγελάτο να βγάλει τα site newsit και onalert τα οποία του κάνουν προσωπικές επιθέσεις. Υπενθύμισε πως η εταιρεία δημοσκοπήσεων GPO των Καλογρίτσα και Θεοδωρικάκου (ο οποίος, όπως είπε, είναι στενός συνεργάτης του Κ. Μητσοτάκη)  έβγαζε πρώτη την ΝΔ στις εκλογές.

«Ο Ευ. Βενιζέλος δεν ήρθε εδώ γιατί την τελευταία φορά που μιλήσαμε με φώναζε «αλητάμπουρα» όταν ρώτησα αν υπήρχαν μετοχές του ομίλου Βγενόπουλου στο οικογενειακό του περιβάλλον. Τώρα που βγήκε η δίωξη κατά του Βγενόπουλου τα τέσσερα μέλη Μπακατσέλου είναι ή δεν είναι  μέτοχοι;», είπε, μεταξύ άλλων.