current views are: 6

10 Οκτωβρίου 2016
Δημοσίευση17:45

Σύγκρουση Γεροβασίλη με Ποτάμι για τις καταγγελίες Θεοδωράκη (Βίντεο)

Σφοδρή επίθεση κατά του προέδρου του Ποταμιού Σταύρου Θεοδωράκη εξαπέλυσε η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη.

Δημοσίευση 17:45’

Σφοδρή επίθεση κατά του προέδρου του Ποταμιού Σταύρου Θεοδωράκη εξαπέλυσε η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη.

Σύγκρουση ξέσπασε μεταξύ της Όλγας Γεροβασίλη και του Ποταμιού με αφορμή τις καταγγελίες του Σταύρου Θεοδωράκη στη Βουλή.

«Και όμως, ο κος Θεοδωράκης μπορεί να μας εκπλήσσει ακόμα. Επέλεξε, απολύτως συνειδητά και από το βήμα της Βουλής, να καταφερθεί με ύβρεις, που αδυνατούμε να αναπαράξουμε, σε έναν νεκρό. Έναν άνθρωπο που δεν είναι πλέον σε θέση να απαντήσει για τον εαυτό του. Έναν άνθρωπο που όσο ζούσε υπερασπιζόταν τις ιδέες και τις αξίες του. Σε όποια θέση και αν βρισκόταν με εντιμότητα κ αξιοπρέπεια» ανέφερε η κ. Γεροβασίλη με αφορμή την ομιλία του κ. Θεοδωράκη στη Βουλή και συνέχισε

Ο Σταύρος Θεοδωράκης είναι ένας ακόμα, που με το «σπαθί» του μπαίνει σήμερα στο κάδρο της πολιτικής αλητείας και χυδαιότητας.

«H κυρία Γεροβασίλη κάνει πως δεν καταλαβαίνει. Αυτή καταγγέλλουμε κι αυτή πρέπει να απολογηθεί. Και δεν την καταγγέλλουμε μόνο εμείς αλλά όλο το διαδίκτυο. Ας μπει στον κόπο να δει τις σχετικές αναρτήσεις. Όλοι αναρωτιούνται: πόσα τρολ πληρώνει το ελληνικό δημόσιο για να βρίζουν τους πολιτικούς αντιπάλους της κυρίας Γεροβασίλη και των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Να της θυμίσουμε ότι είναι κυβερνητική εκπρόσωπος και όχι αρχηγός παρακρατικής ομάδας;» αναφέρει το Ποτάμι στην απάντησή του.

Λαμβάνοντας τον λόγο στη Βουλή, η κ. Γεροβασίλη κατηγόρησε τον κ. Θεοδωράκη ότι «ξεπέρασε τα όρια της χυδαιότητας και της πολιτικής αλητείας».

η κ. Γεροβασίλη είπε ότι ο κ. Θεοδωράκης «μέσα σε όλη αυτή τη διαπλοκή», επέλεξε να ασχοληθεί με έναν συνεργάτη ο οποίος σκοτώθηκε σε τροχαίο πριν μία εβδομάδα και «έτσι έγινε γνωστό ότι ήταν συνεργάτης μου».

«Αυτός ο νέος άνθρωπος ασκούσε δημοσίως κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ. Δεν ήταν κομματόσκυλο, ούτε κολλητός, ούτε του κόμματος και δεν ήταν όλα αυτά που μας κατηγορείτε ότι προσλαμβάνουμε ως συνεργάτες. Υπηρέτησε το γραφείο μου με ήθος, συνέπεια και άκρατο επαγγελματισμό» είπε η κ. Γεροβασίλη για τον εκλιπόντα Πέτρο Παπαθανασίου.

Κατέληξε λέγοντας:

Ο κ. Θεοδωράκης ξεπέρασε τα όρια. Για σοβαρούς αντιπάλους μου έχω διαφύγει τον πειρασμό να χρησιμοποιήσω χαρακτηρισμούς που με έχουν θυμώσει. Σήμερα θα το κάνω για τον κ. Θεοδωράκη κι ας μην τον κατατάσσω στους πρώτους. Ξεπέρασε τα όρια η χυδαιότητα και η πολιτική αλητεία. Σκέφτηκα να χρησιμοποιήσω τον χαρακτηρισμό του ιδίου για τον εαυτό του, όταν παλιά δημοσιογραφούσε με τον τίτλο «αεριτζής». Δεν μου φτάνει. Είμαι πιο θυμωμένη από τόσο.


σχετικα αρθρα