Ο πρωθυπουργός δεν είπε τίποτα καινούριο για τη διαπλοκή, αλλά τα προβλήματα του κόσμου παραμένουν, έχουμε μια κυβέρνηση που μας έριξε στο πηγάδι της ύφεσης, δήλωσε ο Κωστής Χατζηδάκης.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ τόνισε:

Τι θα θυμάται από χθες (Δευτέρα) ο κάθε άνθρωπος που είδε τη Βουλή; Ότι η κυβέρνηση κάνει τα πράγματα καλυτέρα; τα έκανε χειρότερα, κανείς δεν μας είπε ποιος είναι πίσω από την οφσορ της Αυγής, μάς έμεινε το θέμα Καλογρίτσα και Καραγιώργη που ήταν κολλητός της κυβέρνησης.

«Μάς είπε τα ίδια και τα ίδια η Siemens κλπ. Το Μάρτιο ήρθε σαν παλικάρι της φακής και είπε ‘‘εγώ κάνω επαναδιαπραγμάτευση για τη Siemens’ (…) πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος. Τι κάνανε;» αναρωτήθηκε. 

Ο πρωθυπουργός είπε ότι «έκλεισα τους καναλάρχες τρεις μέρες σε ένα δωμάτιο, και μπράβο του, ας τους έκλεινε και μια εβδομάδα τι έμεινε από αυτό; Χάνουν πάνω από 1 δισεκ. ευρώ από τα κανάλια που κλείνουν και πανηγυρίζουν για τα 250 εκατ. ευρώ. Κοροϊδεύουν τον κόσμο ψιλό γαζί…»

«Η Μαρία Αντουανέτα της σημερινής εποχής είναι ο ΣΥΡΙΖΑ – ‘‘Δεν έχετε ψωμί να φάτε παντεσπάνι’’» πρόσθεσε ο Κωστής Χατζηδάκης