«Τζάκια» τέλος έγραψε με ανάρτηση του στο Twitter o ευροβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης  κάνοντας αναφορά στα πρόσωπα του Κυριάκου Μητσοτάκη, της Φώφης Γεννηματά και του Γιώργου Παπανδρέου.

Ό ευρωβουλευτής με την αιχμηρή του ανάρτηση , αφήνει αιχμές κατά των βουλευτών που προάγουν την οικογενειοκρατία στην εγχώρια πολιτική σκηνή, συγκρίνοντας τους με τους πατεράδες τους  γράφοντας χαρακτηριστικά: «Τι κοινό έχουν ο Κυρ.Μητσοτάκης, η Φώφη Γεννηματά κ ο Γιωρ. Παπανδρέου; Καμμιά σχέση με τις ικανότητες των πατεράδων τους. "Τζάκια" τέλος...».

twitter-tweet" data-lang="el">

Τι κοινό έχουν ο Κυρ.Μητσοτάκης, η Φώφη Γεννηματά κ ο Γιωρ. Παπανδρέου; Καμμιά σχέση με τις ικανότητες των πατεράδων τους. "Τζάκια" τέλος...

— Dim. Papadimoulis (@papadimoulis) 10 Οκτωβρίου 2016

Την τοποθέτηση του Δημήτρη Παπαδημούλη δεν άφησε ασχολίαστη ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Παύλος Χρηστίδης  ο οποίος με την σειρά του έκανε λόγο για εμπάθεια και για «εξιχνίαση εγκλημάτων» εκ μέρους του ευρωβουλευτή.

«Ότι ο κ. Παπαδημούλης "εξιχνιάζει εγκλήματα" το μάθαμε πρόσφατα. Ότι είναι εμπαθής με το ΠΑΣΟΚ,  το ξέραμε από παλιά. Σήμερα για να γίνει αρεστός στον αρχηγό του έβγαλε χολή για τη Φώφη Γεννηματά. Τυχαίο ότι αυτός ο σύγχρονος Σαίνης ξέχασε τα Καραμανλικά τζάκια;»

twitter-tweet" data-lang="en">

Δήλωση του @christidisp για το σχόλιο του @papadimoulis. pic.twitter.com/VCziYUhzjU

— ΠΑΣΟΚ (@pasok) October 11, 2016