Επίθεση στον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνο Καμμένο εξαπολύει το ΠΑΣΟΚ με αφορμή την ομιλία του στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ. 

Το ΠΑΣΟΚ σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι "μόνο με την λέξη «ντροπή» μπορούν να χαρακτηρισθούν τα όσα είπε ο κ. Καμμένος χθες στο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ περί «νέου Γοργοποτάμου» από τους ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ".

Παράλληλα προσθέτει ότι "«Νέος Γοργοπόταμος» το 3ο Μνημόνιο, η υποταγή στα κελεύσματα  του Σόιμπλε, η εκχώρηση του εθνικού πλούτου για 99 χρόνια, οι φόροι, οι κομμένες συντάξεις, οι πλειστηριασμοί!
Και το χειρότερο. Τον χειροκρότησαν οι δήθεν αριστεροί του ΣΥΡΙΖΑ και κάποιοι γλύφτες και αριβιστές πρώην ΠΑΣΟΚ."

ΑΝΕΛ: Μόνο για Εθνική Αντίσταση δεν μπορεί να μιλά η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες απάντησαν με δήλωση της εκπροσώπου του, Μαντ. Παπαδοπούλου: 

«Η ηγεσία και τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ ως συνεταίροι και στενοί συνεργάτες των κ.κ. Βορίδη και Γεωργιάδη τόσο στην κυβέρνηση όσο και στην αντιπολίτευση, μόνο για Εθνική Αντίσταση δεν μπορούν να μιλούν. Φανταζόμαστε ότι «εν τη ρύμη» της σύμπλευσης, ξέχασαν να στείλουν στεφάνι στην κηδεία του Παττακού. Να είναι βέβαιοι, πάντως, ότι οι κ.κ. Π. Καμμένος και Αλ. Τσίπρας θα δώσουν ενωμένοι τον αγώνα για να βγει η χώρα από τα μνημόνια στα οποία μας έβαλε το ΠΑΣΟΚ, το γρηγορότερο δυνατό, αλλά και για να διασφαλιστεί ότι το σαθρό σύστημα της διαπλοκής και της διαφθοράς τελειώνει οριστικά».