Δριμεία επίθεση κατά του δημάρχου Αθηναίων, Γιώργου Καμίνη, εξαπολύει το ΠΑΜΕ με αφορμή τις αφίσες που συνεργεία του δήμου ξηλώνουν.

Το θέμα όμως κατά το ΠΑΜΕ είναι ότι πέρα απ’ το γεγονός ότι ο κόσμος δεν ενημερώνεται για τις κινητοποιήσεις την ίδια ώρα μένουν άλλες αφίσες άθικτες.

«Καταγγέλλουμε για μια ακόμα φορά τη στάση του Δημάρχου Αθήνας που παραμονές μεγάλης συγκέντρωσης συνδικαλιστικών οργανώσεων, εργατικών κέντρων, ομοσπονδιών, συνδικάτων, κυνηγά τη φωνή τους και τις διεκδικήσεις τους, καθώς κατεβαίνουν καθημερινά οι αφίσες ενημέρωσης. Με τη στάση του αυτή ουσιαστικά στηρίζει την αντιλαϊκή πολιτική του μεγάλου κεφαλαίου και της κυβέρνησής του, που έχει ρημάξει τα δικαιώματα, τη ζωή των εργαζομένων.

Την ίδια στιγμή στους δρόμους της πόλης υπάρχει ποικιλία από αφίσες και πανό για άλλες δραστηριότητες που μένουν άθικτες διότι προφανώς το περιεχόμενος τους δεν ενοχλεί τη δημοτική αρχή», τονίζει το ΠΑΜΕ σε ανακοίνωσή του και καλεί τον κόσμο να συμμετάσχει μαζικά στα πανεργατικά συλλαλητήρια στις 17 Οκτώβρη.