Αίσθηση στο χώρο του Συνεδρίου έχει προκαλέσει η κριτική που άσκησε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Ράνια Σβίγκου, για συγκεκριμένες λειτουργίες της κυβέρνησης, όπως και στελεχών του κυβερνώντος κόμματος.

Κατήγγειλε, έτσι, επί λέξει:

Και σίγουρα δεν μπορούμε να λειτουργήσουμε αντιμετωπίζοντας ταυτόχρονα και τα χτυπήματα κάτω από τη μέση, όταν προέρχονται από ξεχωριστά κέντρα που λειτουργούν υπονομευτικά απέναντι στην κυβέρνηση παρόλο που τυπικά βρίσκονται υπό τον έλεγχό της», ενώ έφερε και το παράδειγμα διαρροών «εις βάρος υπουργών που δίνουν μάχες για την υπεράσπιση των δημοσίων αγαθών στην υπόθεση των ιδιωτικοποιήσεων.

Φωτογράφισε επίσης στέλεχος που έχει προκαλέσει το τελευταίο διάστημα προβληματισμό με τις παρεμβάσεις του, σημειώνοντας:

Οι χαριεντισμοί με τους τηλεκριτές του στυλ «πρέπει να είναι πιο προσεκτικός ο κ. Πολάκης, να σκέπτεται καλύτερα ο Ν. Φίλης πριν μιλήσει» ή ακόμα είναι «αντισυνταγματικός ο νόμος Παππά» και να σου μετά το σποτ από τον ΣΚΑΪ να σε παίζει νυχθημερόν, αποδομούν συνολικά το Κόμμα και δεν διασώζουν κανέναν.

Πεποίθησή της εξάλλου, «η επικοινωνία σχεδιάζεται πάνω στην πολιτική. Δεν σχεδιάζεται η πολιτική πάνω στην επικοινωνία».