current views are: 11

16 Οκτωβρίου 2016
Δημοσίευση07:29

Κουρουμπλής στο «Ακραίως»: Δεν τέθηκε θέμα δραχμής – Απαιτούμε να τηρηθούν τα συμφωνηθέντα για το χρέος

«Δεν υπήρχε θέμα δραχμής στο υπουργικό», δήλωσε κατηγορηματικά, ο Παναγιώτης Κουρουμπλής,  σχετικά με τις αποκαλύψεις από το πολύκροτο βιβλίο του Φρανσουά Ολάντ

Δημοσίευση 07:29’

«Δεν υπήρχε θέμα δραχμής στο υπουργικό», δήλωσε κατηγορηματικά, ο Παναγιώτης Κουρουμπλής,  σχετικά με τις αποκαλύψεις από το πολύκροτο βιβλίο του Φρανσουά Ολάντ

«Δεν υπήρχε θέμα δραχμής στο υπουργικό», δήλωσε κατηγορηματικά, ο Παναγιώτης Κουρουμπλής,  σχετικά με τις αποκαλύψεις από το πολύκροτο βιβλίο του Φρανσουά Ολάντ, για σχέδιο να τυπωθεί νόμισμα στη Ρωσία, μιλώντας στο Ακραίως και τον Τάκη Χατζή.

Ο υπουργός Εσωτερικών επεσήμανε πως «ήμουν στο υπουργικό, αν υπήρχε τέτοιο θέμα θα το γνώριζα». «Υπάρχουν άνθρωποι που δεν είναι σήμερα στο υπουργικό και θα μπορούσαν να το είχαν βγάλει αν υπήρχε τέτοιο ζήτημα», υπογράμμισε.

«Αναζητείτε φαντάσμα», είπε ο υπουργός. 

Ερωτηθείς ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, σχετικά με το αν θα υπάρξει λύση για το χρέος μετά τη σκληρή στάση του Σόιμπλε, για ρύθμιση μετά το 2018,  ο υπουργός Εσωτερικών τόνισε:

«Δεν είναι μόνο ο Σόιμπλε η Ευρώπη υπάρχουν και άλλες δυνάμεις». «Το μνημόνιο δεν έγινε μονομερώς. Η Ελλάδα δεσμεύτηκε να προχωρήσει σε μία δέσμη μέτρων πολύ επώδυνη, για την κυβέρνηση της Αριστεράς και στη συνέχεια να προχωρήσει σε λύση του χρέους». 

«Απαιτούμε να τηρηθούν τα συμφωνημένα και από τους εταίρους», δήλωσε ο υπουργός.  

Σχετικά με την τροπολογία του Νίκου Παππά για τις τηλεοπτικές άδειες, ο Παναγιώτης Κουρουμπλής τόνισε: «Για τις τηλεοπτικές άδειες θα εφαρμοστεί ο νόμος». «Πρέπει να προστατεύσουμε τα δικαιώματα των εργαζομένων», υπογράμμισε. 

Δείτε χαρακτηριστικό απόσπασμα από την εκπομπή:


σχετικα αρθρα