current views are: 4

18 Οκτωβρίου 2016
Δημοσίευση10:23

Σάλος από τις προκλητικές δηλώσεις Τσακίρη – «Να πας εσύ στη Βουλγαρία»

Σάλος από τα όσα προκλητικά είπε, ο πρόεδρος του ΟΑΕΕ, Δημήτρης Τσακίρης, σύμφωνα με τα οποία, προέτρεψε ασφαλισμένους του Οργανισμού, να κλείσουν τα μπλοκάκια τους

Δημοσίευση 10:23’

Σάλος από τα όσα προκλητικά είπε, ο πρόεδρος του ΟΑΕΕ, Δημήτρης Τσακίρης, σύμφωνα με τα οποία, προέτρεψε ασφαλισμένους του Οργανισμού, να κλείσουν τα μπλοκάκια τους

Σάλος από τα όσα προκλητικά είπε, ο πρόεδρος του ΟΑΕΕ, Δημήτρης Τσακίρης, σύμφωνα με τα οποία, προέτρεψε ασφαλισμένους του Οργανισμού, να κλείσουν τα μπλοκάκια τους και να ιδρύσουν εταιρεία στην… Βουλγαρία εάν δεν μπορούν να πληρώσουν εισφορές. 

Εκ των υστέρων, ο κ. Τσακίρης, σε μια προσπάθεια να μετριάσει τις αντιδράσεις, υποστήριξε  πως οι επίμαχες δηλώσεις του… παρερμηνεύθηκαν! Όπως υποστήριξε είχε «στόχο να καταδείξει είναι ότι η ικμάδα, η ζωηράδα και ευρηματικότητα των Ελλήνων δεν θα πρέπει να εξαντλείται σε τρόπους εισφοροδιαφυγής και φοροδιαφυγής αλλά προς όφελος της ανάπτυξης της εγχώριας οικονομίας». 

Μανιός: «Να πάει εκείνος στη Βουλγαρία»

«Να πάει εκείνος στη Βουλγαρία», ήταν το σχόλιο του βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Μανιός, κληθείς να σχολιάσει τις δηλώσεις του διοικητή του ΟΑΕΕ, Δημήτρη Τσακίρογλου. «Όταν κάποιος είναι διοικητής σε έναν οργανισμό δεν μπορεί να λέει άμα δεν σου αρέσει φύγε, αυτό είναι έξω από κάθε δημοκρατική λογική», υπογράμμισε.

«Ας πάει αυτός να κάνει τον διοικητή στη Βουλγαρία, δεν είναι αυτή η απάντηση σε ένα πρόβλημα, η απάντηση είναι κάτσε κάτω να το κουβεντιάσουμε», είπε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε πως «όταν κάποιος είναι διοικητής σε έναν οργανισμό δεν μπορεί να λέει άμα δεν σου αρέσει φύγε, αυτό είναι έξω από κάθε δημοκρατική λογική», τόνισε.

Κεφαλογιάννη: Προκλητικός ο διοικητής του ΟΑΕΕ

Από την πλευρά της η βουλευτής της ΝΔ, Όλγα Κεφαλογιάννη, επέκρινε με έντονο ύφος  στα social media, τον διοικητή του ΟΑΕΕ, γράφοντας:

«Προκλητικός ο Διοικητής ΟΑΕΕ καλεί τους επαγγελματίες να πάνε στη Βουλγαρία. Αριστερός κυνισμός, άγνοια, περιφρόνηση ιδιωτικής οικονομίας»

Χριστοφιλοπούλου: Να «πάρουν το κεφάλι» του Διοικητή

Η βουλευτής του της Δημοκρατικής ΣυμπαράταξηςΕύη Χριστοφιλοπούλου, σε δήλωσή της ζήτησε να «πάρουν το κεφάλι» του Διοικητή. Συγκεκριμένα τόνισε: «Δεν φτάνει που εξοντώνουν επαγγελματίες, επιστήμονες, αγρότες με υπέρογκη αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών, τους εκβιάζουν κι από πάνω!. «Ο Διοικητής του ΟΑΕΕ ούτε λίγο ούτε πολύ, τους είπε να φύγουν στη Βουλγαρία αν δεν μπορούν να πληρώσουν!»

«Είναι σαφές ότι δεν ενδιαφέρονται για το επιχειρείν, στόχος τους είναι η κοινωνική ισοπέδωση και η μαδουροποίηση της χώρας».«Το λιγότερο που έχουν να κάνουν είναι να «πάρουν το κεφάλι» του κ. Διοικητή!», κατέληξε στη δήλωσή της. 

 

 


σχετικα αρθρα