current views are: 5

22 Οκτωβρίου 2016
Δημοσίευση07:22

Θεοδωράκης: Ο κ. Παππάς κάνει λες και θα του πάρουν το τρενάκι του

«Το να φύγουν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ είναι η μισή λύση στο πρόβλημα της χώρας. Η άλλη μισή είναι ποιοι θα έρθουν και κυρίως με τι σχέδιο θα έρθουν» ανέφερε μιλώντας στα «Νέα» ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης.

Δημοσίευση 07:22’

«Το να φύγουν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ είναι η μισή λύση στο πρόβλημα της χώρας. Η άλλη μισή είναι ποιοι θα έρθουν και κυρίως με τι σχέδιο θα έρθουν» ανέφερε μιλώντας στα «Νέα» ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης.

«Το να φύγουν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ είναι η μισή λύση στο πρόβλημα της χώρας. Η άλλη μισή είναι ποιοι θα έρθουν και κυρίως με τι σχέδιο θα έρθουν» ανέφερε μιλώντας στα «Νέα» ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης.

Μεταξύ άλλων ο κ. Θεοδωράκης αναφέρθηκε στο υπουργό Επικρατείας, Νίκο Παππά σχολιάζοντας ότι «Ο  κ. Παππάς κάνει λες και θα του πάρουν το τρενάκι του». Συγκεκριμένα ανέφερε: «Το Ποτάμι  από την αρχή έχει κάνει μια άλλη πρόταση για την τηλεόραση. Εμείς μιλάμε για διαγωνισμό που θα φέρει λεφτά στα δημόσια ταμεία χωρίς να στραγγαλίζουμε την πολυφωνία. Πολλές άδειες – πολλοί εργαζόμενοι. Και κάθε χρόνο τα κανάλια, για να ανανεώσουν την άδεια τους από το ΕΣΡ, θα έχουν την υποχρέωση να παρουσιάζουν στοιχεία ότι πληρώνουν φόρους, εισφορές, τέλη και εξυπηρετούν τα δάνεια τους.» Επιπρόσθετα παρέθεσε την πρόταση του Ποταμιού η οποίο κατά τα λεγόμενα του κ. Θεοδωράκη θα φέρει αμέσως στα δημόσια ταμεία περί τα 100 εκατομμύρια και σε μια δεκαετία 300.
Απαντώντας στα ερωτήματα περί συνεργασιών ανέφερε:

«Το να φύγουν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ είναι η μισή λύση στο πρόβλημα της χώρας. Η άλλη μισή είναι ποιοι θα έρθουν και κυρίως με τι σχέδιο θα έρθουν», ενώ έθεσε και τις προτεραιότητες του Κινήματος λέγοντας: «Σύγκρουση με τον λαϊκισμό και τις συντηρητικές νοοτροπίες. Να βγάλουμε τα εμπόδια από τον δρόμο της νεολαίας.  Να απελευθερώσουμε την κοινωνία, την παιδεία, το δημόσιο από το κομματικό κράτος».

Αναφερόμενος στην καθεστωτική λειτουργία των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ τόνισε ότι ίδιοι θεωρούν κατόρθωμα να συμπεριφέρονται με αυτό τον τρόπο και έφερε το παράδειγμα της «Αυγής»: «Η κυβερνητική τους εφημερίδα κρέμασε προχθές  στα μανταλάκια την προσωπική ζωή ενός δικαστή επειδή τον θεωρούν αντίπαλό τους. Ο Αυριανισμός ξανάρχεται. Στο γραφείο της κυβερνητικής εκπροσώπου, στο υπουργείο Αμύνης… μισθοδοτούν ακροδεξιά αποβράσματα για να βρίζουν το Ποτάμι και όσους άλλους θεωρούν εχθρούς» ενώ μιλώντας για τα τρολ, τους μπλόγκερ και τους έμμισθους δημοσιογράφους των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ είπε: « Ένας ακροδεξιός δεν παύει να είναι ακροδεξιός επειδή τον μισθοδοτεί αριστερός υπουργός. Ακόμη και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ δυσανασχετούν με αυτές τις παρακρατικές συμπεριφορές. Το θέμα όμως είναι ότι συνεχίζονται. Και στα ΜΜΕ θέλουν μόνο τέσσερα κανάλια, θέλουν να κλείσουν εφημερίδες και να ανοίξουν δικές τους, με υπάκουους δημοσιογράφους που θα τους κάνουν μόνο αγιογραφίες, ενισχύουν και τα κομματικά τους σάιτ. Λεφτά προφανώς υπάρχουν».

Σε ότι αφορά το ΠΑΣΟΚ διερωτώμενος σχολίασε «Ένταξη Ποταμιού στο ΠΑΣΟΚ, ένα βήμα για να γίνουμε όλοι ΠΑΣΟΚ; Όμως αυτό είναι που θέλει η κοινωνία; Ο κόσμος θέλει να φύγουμε μπροστά και όχι να γυρίσουμε στα εικονίσματα του παρελθόντος. Αφήστε που αν κάναμε κάτι τέτοιο θα προσφέραμε ένα μεγάλο δώρο στους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Οι φωνές της αντιπολίτευσης στην Βουλή θα μειωνόντουσαν κατά μία».

 

 


σχετικα αρθρα