«Στις επόμενες εθνικές εκλογές, η Νέα Δημοκρατία θα αγγίξει ιστορικά ποσοστά, γιατί λέει την αλήθεια», αναφέρει σε συνέντευξή του ο Γραμματέας Οργανωτικού της ΝΔ, Βασίλης Σπανάκης.

Μιλώντας στα ysterografa.gr, o κ. Σπανάκης επισημαίνει ότι υπήρξε υψηλό ποσοστό ανανέωσης στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ τον Απρίλιο, κάτι που γι’ αυτόν προδιαγράφει “υψηλό ποσοστό για τη ΝΔ στις επερχόμενες εθνικές εκλογές». 
 
Σχετικά με τα ζητήματα της Γραμματείας του, αναφέρει ότι συνεχώς εγκαινιάζονται γραφεία του κόμματος σε όλη την χώρα και υποστηρίζει ότι το έντονο ενδιαφέρον που επιδεικνύουν τα στελέχη και ο κόσμος, οφείλεται στο «ότι η μόνη λύση είναι η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης μέσα από την Συμφωνία Αλήθειας που θέλει να συνάψει με τους Έλληνες πολίτες».
 
Επιπλέον, χαρακτηρίζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη «τεχνοκράτη»  που «μπορεί να ορθώσει το σωστό εθνικό ανάστημα». Εκφράζει δε την πεποίθηση ότι στις επόμενες εκλογές η ΝΔ «θα αγγίξει ιστορικά ποσοστά γιατί λέει την αλήθεια». Αναφορικά με το κυβερνών κόμμα, τονίζει ότι όσο καθυστερεί να προκηρύξει εκλογές «αυξάνει τα προβλήματα της χώρας» και «την εκλογική υπεροχή της ΝΔ».
 
Ερωτηθείς για τον αν θα πολιτευτεί στην Β’ Αθηνών όπως φημολογούνταν, εξηγεί πως «για να πετύχεις στα κομματικά, πρέπει να κάνεις πίσω τις προσωπικές φιλοδοξίες», προσθέτοντας ότι τον ενδιαφέρει «να γίνει η Νέα Δημοκρατία κυβέρνηση». Ακόμα, σημειώνει ότι παρατηρεί την επιστροφή παλαιών στελεχών αλλά και την προσχώρηση νέων από άλλα κόμματα στην κεντροδεξιά παράταξη