current views are: 3

24 Οκτωβρίου 2016
Δημοσίευση09:31

Μητσοτάκης από Ελευσίνα: Οι πολιτικοί πρέπει να δουλεύουν σκληρά και να λένε την αλήθεια (φωτό)

«Σήμερα δεν υπάρχουν διαχωριστικές γραμμές μεταξύ δεξιά, κέντρου και αριστερά, αλλά διαχωριστικές γραμμές μεταξύ αλήθειας και αποτελεσματικότητας και λαϊκισμού και ψέματος. 

Δημοσίευση 09:31’

«Σήμερα δεν υπάρχουν διαχωριστικές γραμμές μεταξύ δεξιά, κέντρου και αριστερά, αλλά διαχωριστικές γραμμές μεταξύ αλήθειας και αποτελεσματικότητας και λαϊκισμού και ψέματος. 

«Σήμερα δεν υπάρχουν διαχωριστικές γραμμές μεταξύ δεξιά, κέντρου και αριστερά, αλλά διαχωριστικές γραμμές μεταξύ αλήθειας και αποτελεσματικότητας και λαϊκισμού και ψέματος. Οι πολιτικοί πρέπει να δουλεύουν σκληρά και να λένε την αλήθεια. Εμείς αυτό κάνουμε και θα συνεχίσουμε να κάνουμε», τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ μιλώντας στους φορείς της Ελευσίνας στο Δημαρχείο της πόλης.

Με αφορμή την επίσκεψη του νωρίτερα στο Παλαιό Ελαιουργείο όπου παρουσιάζεται η βιομηχανική ιστορία της Ελευσίνας, ο κ. Μητσοτάκης επεσήμανε ότι “μόνο μέσα από ιδιωτικές επενδύσεις και μέσα από αξιοποίηση συγκριτικών πλεονεκτημάτων μπορούμε να μειώσουμε την ανεργία και να δημιουργήσουμε θέσεις εργασίας”.

Ο πρόεδρος της ΝΔ που συναντήθηκε και με τους λιμενεργάτες τόνισε επίσης πως “το λιμάνι έχει προοπτικές ουσιαστικές αναπτυξιακές”, ενώ αναφέρθηκε και στη διεκδίκηση του παράκτιου μετώπου που όπως είπε “είναι μια δικαιολογημένη διεκδίκηση, όμως η αξιοποίηση κρίνεται από την αποδοτικότητα της τοπικής αυτοδιοίκησης”.

Αναφορά έκανε και στον αρχαιολογικό χώρο όπου ξεναγήθηκε πριν μεταβεί στο Δημαρχείο, λέγοντας πως “η Ελευσίνα μπορεί να αξιοποιήσει περισσότερο τον αρχαιολογικό πλούτο και τα σχέδια για επέκταση του με τη δημιουργία ενός νέου μουσείου, είναι εξαιρετικά ενδιαφέροντα”.

Νωρίτερα, ο κ. Μητσοτάκης κάθισε σε καφέ της παραλίας και συνομίλησε με τους κατοίκους που βρέθηκαν εκεί για να του πουν τους προβληματισμούς τους αλλά και τις δυνατότητες ανάπτυξης που έχει η Ελευσίνα.


σχετικα αρθρα