current views are: 4

24 Οκτωβρίου 2016
Δημοσίευση11:58

Χρυσόγονος: Δεν θα είναι επιτυχία αν κριθεί αντισυνταγματικός ο νόμος για τις άδειες

«Δεν μπορείς να μιλάς για επιτυχία» αν κριθεί αντισυνταγματικός ο νόμος για τις άδειες, ανέφερε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Χρυσόγονος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Δημοσίευση 11:58’

«Δεν μπορείς να μιλάς για επιτυχία» αν κριθεί αντισυνταγματικός ο νόμος για τις άδειες, ανέφερε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Χρυσόγονος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

«Δεν μπορείς να μιλάς για επιτυχία» αν κριθεί αντισυνταγματικός ο νόμος για τις τηλεοπτικές άδειες, ανέφερε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Χρυσόγονος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Ο κ. Χρυσόγονος απαντώντας σε ερώτηση για το ενδεχόμενο ο νόμος να κριθεί αντισυνταγματικός και αν αυτό θα αποτελούσε πολιτική ήττα για την κυβέρνηση, ο ίδιος απάντησε: «Με δεδομένο ότι έχει δοθεί πολύ ευρεία δημοσιότητα και πρόκειται ασφαλώς για ζήτημα μεγάλης σημασίας, δεν μπορείς να το πεις και επιτυχία».

«Αλλά κάνουμε υποθετικά σενάρια», πρόσθεσε ο ευρωβουλευτής. «Ας περιμένουμε να δούμε τι θα πει το δικαστήριο, μέχρι μεθαύριο πιθανόν να έχει ξεκαθαρίσει η εικόνα».

Για τις δημοσκοπήσεις ο κ. Χρυσόγονος σχολίασε ότι προφανώς και απορρέει ένας προβληματισμός από τις δημοσκοπήσεις. «Η χώρα βρίσκεται σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση, οι άνθρωποι βρίσκονται σε μία πάρα πολύ δύσκολη κατάσταση. Η ιστορική εμπειρία δείχνει ότι η εξουσία τα τελευταία 8 χρόνια μοιάζει με το χιτώνα του Νέσσου».

Χαρακτήρισε ως μεγάλο βαρίδι τον πρώην υπουργό Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη παραδεχόμενος, ωστόσο, ότι την «τελική ευθύνη για όλα την έχει ο πρωθυπουργός που το έχει παραδεχθεί ότι έχουν γίνει λάθη».


σχετικα αρθρα