Στην αντεπίθεση, μετά την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ που τον κατηγόρησε για «ακροδεξιό παραλήρημα» πέρασε ο Άδωνις Γεωργιάδης λέγοντας πως πρόκειται για κανονικούς φασίστες.

«Ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα κόμμα με ιδεολογία ολοκληρωτισμού είναι κάτι για το οποίο εγώ προσωπικά δεν είχα την παραμικρή αμφιβολία. Είναι κάτι για το είχα προειδοποιήσει όλους και όλες εσάς πριν έρθουν στην εξουσία» είπε στην εκπομπή του στο kontra.

Μάλιστα, όπως είπε, έφτασε στο σημείο να κάνει πράγματα που εις γνώσιν του τον έθεταν στην πρώτη γραμμή του χλευασμού ενός μεγάλου τμήματος της κοινής γνώμης.

«Ήθελα κάνω ό,τι μου περνούσε από το μυαλό, για να μην αφήσω τον εαυτό μου να έχει τύψεις την επομένη ότι υπήρχε έστω κάτι που μπορούσα να πω ή να κάνω που δεν έκανα, σκεφτόμενος ιδιοτελώς το καλό του Άδωνι και όχι το καλό της Ελλάδος», είπε.

Ακόμη αναφερόμενος στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα είπε ότι «θα τον πληρώνουμε για πολλές δεκαετίες αυτόν τον τύπο», κάνοντας λόγο «αυταρχικό αποκρουστικό πρόσωπο», όπως είπε, φάνηκε και στην απάντηση που έδωσε στη δημοσιογράφο στη ΔΕΘ.

Επίσης αναφερόμενος στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών και ειδικά στον Νίκο Παππά έκανε λόγο για φασίστες. «Αυτοί είναι φασίστες κανονικοί. Τι άλλο είναι να είσαι φασίστας από αυτό; Να μην σέβεσαι τη διάκριση των εξουσιών, να μην καταλαβαίνεις τα όρια νομοθέτησης ενός υπουργού;»